V patek 19.12 probehl uspesny testovaci provoz AP jklamo . Prvni uzivatel prenesl data rychlosti 150 kb/s.
Pak jsem to vypnul a odjel na vikend pryc. V pondeli jsem se vratil, zapnul to a objevil se podivny problem, ktery se mi nepodarilo vyresit doted
Nuz snad se to nejak podari vyresit....
BTW nevite jak je to s ukoncenim testovaciho provozu thundernetu na jizaku? Kdy a jak to probehne ??
Problem objeven a vyresen. AP jklamo ted bezi nonstop.
Zaroven s tim jsem zprovoznil i DC hub, takze pratele sdileni zkuste 10.38.47.4:411 a hezky stahujme od sebe vzajemne, aby se zbytecne nezatezovala lajna do internetu, kdyz treba pozadovanou vec ma nekdo o barak dal...
Haloooo,
ja chci taky nejakou funkci Ja dělám všechno, dělám to nejlíp, nejrychleji a bez chyb. Taky umím lyžovat, plavat a bruslit. No, takže já budu dělat starostu, jo? Já budu ten nejdůležitější! A vy ostatní budete dělat ten zbytek. Tak.
(to jsem to roštípl, co?)
26.12.2003 v 16:27
frodo
26.12.2003 23:59
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
No je to sice skvělá věc, ale opravdu je to použitelné jenom pro lidi, kteří se pojí buď přímo na AP DOC, nebo na 10.38.47.1 ci nody co sou na nich - Frodo ma pravdu - linku do freenetu provozuje thundernet a timpadem bysme jim to asi nemeli zatim moc zatezovat DCckem, alespon do doby, nez si v lednu namontujou nějákej ten upgrade Nemluvě o tom, že někdo říkal, že od nového roku už nebude inet zadarmo(=> bude placenej) a timpádem já bych rád za svoje peníze dostal ty svoje kilobajty co si zaplatim. V opačném případě bysme si podřízli větev sami po sebou a do ledna snad počkame, ne? Stejně by bylo nejlepší získat alespon nejake uzivatele z jizniho města, protože až bude probíhat spojování DC hubu z celého freenetu do jednoho velkého, tak abysme meli nejaky usery a netahali vsechno treba z Řep...