Řepiště jsou na kopci, takže by nemusel být takový problém tam dostat signál. Přístupový bod v řepištích pokud vím není prozatím žádný, v části obce bude nejspíše dostupný signál z některého ze dvou AP PaskovNETu.
Připojení uživatelů z Řepiš? k PaskovNETu je možné, ale není možné jim poskytnout přístup na naši internetovou bránu. Po vzniku propoje na Ostravu by tak mohli využívat některé jiné brány. Toto propojení je sice otestované, ale ještě nerealizované (snad na jaře).
Diky za odpoved! On bydli na Zemedelske ulici, tj az za hranou kopce, a do Paskova nevidi. Kdyby se tak prihlasil nekdo, kdo bydli na hrane kopce, a vidi na Paskov i na Repiste... Vidi na Frydek a na Hostalkovice, coz je samozrejme daleko, a nevim, jestli nevidi do Vratimova. Hezke Vanoce! Petr
takove misto v Řepištích znám Paskov na dohled Frýdek taky Ostrava a Vratimov asi dost těžko. PS je to náš baráček, ale momentálně jsem odstěhovaný do Vratimova a můj zájem na budování AP řepištích je minimalní (tedy co se peněz týče místo a napájení jsem ochoten poskotnout. Ahoj Standa
Protoze jsem pomerne blizko, tak bych mohl zkusenostmi.... poradit - takove veci jako vyber zarizeni, instalace routeru, promereni.... nejsou problemem :-)
Kazdopadne bych byl rad, kdybychom byli v kontaktu a koordinovali minimalne vyuziti spektra - tady v tech vesnicich to jeste zarusene nemame, tak delejme tak, at nerusime sebe navzjem