Chcel by som vedie?, aké máte skúsenosti s anténami z plechoviek a na akú max. vzdialenos? by sa dali použi?. Predpokladám, že 7 km bude na nich priveľa.
experimentovat se vyplati, v nejhorsim ty plechovky pouzijes nekde jinde a najis se dobrych parku
7 kilometru je opravdu hodne, ale o vykendu jsem meril po cele praze a s 12dB sektorovkou jsem nekdy chytil veci, ze je to az neuveritelny... Takze jista sance tam je, jestli mate mezi sebou treba jen pole nebo udoli.
Plechovka dovybavena parabolou skutecne dokaze zazraky :-0
ovsem kdyz je blbe udelana tak taky dokaze totalne zarusit AP. Tak se lidi vzpamatujte a anteny si kupte, uz to nestoji tolik co pred rokem a nebude Vam to venku reznout...
Druhá anténa je na televíznom vysielači na vysokom kopci, takže výhľad je nerušený. Chcel by som proste využíva? prístupové konto, ktoré mám v práci aj doma. Stačilo by len zmeni? MAC adresu v registroch na adresu karty, ktorú mám v práci. Nebolo by od veci využíva? nevyužitý prenosový čas.
Rozhodne se vyplati to s plechovkama napred zkusit a az pak pripadne koupit neco lepsiho... Ja s plechovkou (a trychtyrem) chytam AP, ktery je ode me 8km, na 5.5Mb.
Zdravim, sice to neni uplne k tematu, ale chci se optat, z ceho je ta tycka, ktera je v plechovce, kde ji sehnat a jak ji pripojit ke konektoru? Hledal sem nejaky cesky navod pro debily na vyrobu anteny, ale zatim sem nenasel ani navod pro debily, ani jakykoli jiny, u ktereho by byla vyroba popsana trochu podrobneji. Diky a zdar