takze ted jsem se sshackem hlasil pres 3 servery abych udelal index.html a to vse pres GPRS takze me plz neprudte s takovyma s prominutim p..... teda blbostma :(
eh asi budu reagovat naposledy protoze pokud tady nekdo neco udela najde se okamzite nekolik prudilu co do nej prudi
nevim proc bych vam to mel rikal ale server na kterem tenweb bude bezet je muj a je umisten v sitelu v praze (serverovna kde se krizi vetsina ceskych internetovych provozovatelu v CR )
ok pokud je to tak pak se ti timto omlouvam za ma slova ale ty porad plati pro vsechny ostatni ... pokud si myslite ze nemuzete nijak pomoct tak to urcite neni zkuste se jen pozeptat a neco se urcite najde ....
ja se snazim panacku ... dodal jsem nejake zelezo ... jsem k dispozici vozit z prahy primo HW .... dal jsem k dispozici misto pro web s tim zenejakej jednoduchej udelam
dal jsem slibil konferu ale na tu jsem jeste nemel cas abych to rozjel :( to je muj rest
dal jsem taky nabidl branu ... proc ta tvoje brana zatim nejede ? ... nevidis na nikoho? ani ted na PM ? hele mas zkusim te nejak najit a pokecat o tom treba pres ICQ