začátkem příštího roku se u mě v baráku dělají nějaké stavební úpravy, takže při tom by bylo u mě možno udělat na střeše AP. Však si mě najděte v mapě...
Na střechu můžu, kabeláž po baráku můžu dělat, takže...
Pokud tedy najdu pár lidí, co by chtělo na nové AP přispět, tak je možno, což by pomohlo pokrytí na Vozovně a okolí, jinak si udělám jenom koncák a na ostatní dlabu...
Vzhledem k tomu, ze ty prispevky jsou asi off topic tak jsem je vsechny zmoderoval, kdo chce tak si klikne.
Kdyby mel nekdo jeste problemy se ctenim, tak tenhle thread je o planovanem AP na vozovne, neslouzi k diskuzi ani o funkcni DNS ani o kvalitach site a ani o jinych vecech.
Naposledy upravil Shake 02.01.2004 v 15:13
02.01.2004 v 14:44
dead.body
02.01.2004 14:48
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Ale mi to nevadí, já se nepotřebuji utvrzovat o svém "vyjímečném" egu.
P.S. Já mám na své anténě zářič dobře. Cizí antény mne nezajímají, nedrbu do nich a nejsem v tomto oboru profesionál, abych si dělal z tvé kritiky mindráky.
Naposledy upravil petr.radegast 02.01.2004 v 19:00
tak a? tu netlachám jenom nad "geniálním" designérstvím Xlibora,přejděme k tématu.Chci pokrýt Hlavní třídu směrem ke staré poliklinice-asi nějakou sektorkou.Tím bych mohl vyplnit prostor, který ty neobsáhneš.Doufám, že budeš na další schůzce, kde můžeme domluvit další technické záležitosti(a? si nelezeme do zelí).Ještě nevím, jak se na to bude tvářit Michael, ale doufám, že bude pro.