Nevim jak to rict, abych nebyl narcen z predpojatosti, ale narust z 5% na 22% je presne 17%. Ale at pocitam, jak pocitam tak z 1500 na 2000 za aktivaci je to 33%. A tak si Dodovo zduvodneni:
12. 12. 2003, 20:38
Od 1.1.2004 dojde ke změně DPH z 5% na 22%.Změna se týká i telekomunikačních služeb a také internetu.Vláda jak je vidět podporuje rozvoj internetu v ČR...Považujeme proto za zásadní
Vás informovat o novém ceníku služeb.-dj-
vykladam, ze mu bud spatne pocita kalkulacka, nebo se pripojil k vlade nepodporujici internet, nebo je v tom, jeste neco jineho.
Ja vlastne nemam moc co kecat, tu aktivaci jsem Dodovi jeste nezaplatil, diky cemuz nemam ani internet, ale zajimalo by me, kdo z Kobyliskych ji platil. Mohl by se mi pripadne ozvat na mail, at si nemyslim, ze az to zaplatim, budu sam:-), diky.
ceny se budou jeste menit,pokud by si chtel,tak zatim jeste 1500kc.
Tech 1500kc platis pro to,aby si mohl byt vubec na neco pripojeny.V dobe kdy zacinalo czfree v kobylisych to kazdy hradil z vlastni kapsy.Pokud by si v ty dobe nejak pomohl-prispel napr.hw,$$$ atd.,tak pak bz po tobe nikdo nechtel 1500kc,ale treba 1.-kc
Pro czfree plati zatim 1500kc,pro ostatni ne-czfree je 2000kc pro domacnosti a 2500kc pro firmy
NA tohle uz reagovat musim,tvoje odpoved (dodo) je trosku na neco jineho,rozdily v cenach nejsou 17 ale cca 20-30%,tak proc ta vymluva na vladu??? A navic. Ja napriklad prispel hw tobe a pospovi (tobe sice minimalne,nestalo to ani za rec,ale snaha byla) cca pred rokem hned kdyz jsem se do CZF zapojil,ale veskere snahy o odpusteni aktivace byly zatim zamitnuty.
Take by mne moc zajimalo,jak to chces delat s klienty ,kteri se budou pripojovat pres jine AP nez tvoje a budou cerpat placenou konektivitu od tebe. Co pak majitel takoveho AP? Myslis ze bude ochoten ti platit za aktivaci a jeste koukat jak vybiras prachy od klientu co jedou pres nej??Mohl bys prosim odpovedet primo?Diky
Neber to prosim jako rejpani,jen me to zajima....
ceny jeste nejsou konecne,budu se snazit nabidnout co nejnizsi cenu za konektivitu.Zatim vse zustava po starem.
Kazdy,kdo se pripoji(napr.ty)tak by mel prispet na rozvoj site(pokud tak neudelal,nebo nedela).Ty jses ted pripojenej a nikdo po tobe zatim nic nechtel.A pokud jsi uz nejak v zacatcich prispel,tak dej mi o tom prosim te vedet a samozrejme nikdo po tobe zadny prispevek nebude chtit.
Mimochodem,myslim,ze si se nabizel udelat AP ne?
To jsi spatne pochopil,ja to myslim,tak ze pokud se nekdo pripoji k nam do czfree site natrvalo,tak by bylo vhodne,aby prispel,nebot technologie a udrzba neco stoji a neco stala.
Nejedna se jen o technologii u me doma na node djdodo,ale i jinde v okoli.
Dalsi vec je internet a akt.poplatek.
Celkem to lze shrnout do jednoho poplatku,ktery se pak rozdeli atd.
Sraz:
Jak bylo domluveno,tak 22.12.je vanocni sraz a to tentokrat v pizzerii na proseku(resp.v mape czf node pizzaboy.)Je to naproti hotelu Duo,v objektu domova mladeze.Prijdou i lidi z proseka a mimo jine bych chtel nazorne predvest pouzivani a konfiguraci VPN tunelu pro nespokojene zakazniky thundernetu z Proseka.
Dale zde bude ukazka technologii WiFI 5Ghz
Start je v 19hod.a zvani jsou vsichni,co jsou pripojeni,nebo o tom zatim uvazuji a nevedi jak na to...
djdodo