Divný to bude a jen...
věř, že každému to funguje jinak .. někomu jo (apson to říká), někomu ne nebo ne dobře (naše zkušenost). V každém případě pokud to (prostě cokoliv) nefunguje opravdu spolehlivě, tak si to pro ten účel prostě nekoupím. Chci něco spolehlivého a něco co pojede fakt dobře!!
A to podle mě DWL AP v režimu klient nejsou (v režimech AP a bridge pohoda - to jsem zkoušel a taky to jede perfektně). Na klienta pro víc PC prostě koupím jen WET-11ku!
Potvrzuji, ze na zaklade mych subjektivnich zkusenosti i objektivniho zkoumani (analyzace paketu v linuxu) se DWL900AP+ rev. C2 pripoji v modu klient na kompatibilni AP a umoznuje pritom mit na eth. portu vice MAC a IP adres.
... jen vím, že někde se to rozchodit zaboha nepodařilo. A když nevím tedy jestli to půjde na 100% tak koupím ten produkt, u kterého tu zkušenost mám ..nemám čas s každým kusem bádat zvláš?
DWL-700AP v klientskem rezimu vyzaduje zadani MAC adresy AP ke kteremu se pripojuje. Pokud vam staci identifikace na zaklade jmena site (BSSID), lze misto MAC adresy AP zadat 00-00-00-00-00-00. DWL-700AP se pripoji. Pokud totiz do klienta zadate MAC adresu AP, tak sice mate vetsi bezpecnost spojeni, ale take vam spojeni vypadne vzdy kdyz dojde ke zmene na AP (vymena AP, atd) a DWL-700AP pak budete muset prekonfigurovat...