chci se zeptat jestli mate nejake zkusenost z picmic kartama pac uvazuju ze si kupim neco pac mam pigtail a kartu si pujcuju a to je nard ... jestli ma cenu jit do nejakeho orinoca nebo se da kupit treba D-Link DWL-660 Wireless PCMCIA Adapter kterej je o neco levnejsi nez treba to orinoco (zhruba o 800) ale ma mit orinoco chippset
pak dal by sem mohl nekdo napsat asi douby url wifi shopu na netu
lidi nechce nekdo pomoct s instalaci wifi hw a anten?? pristi tyden se mi nejak uvolnil!!! davam k dispozici pondeli stredu a patek odpoledne(i vecery)!
uz delsi dobu to tady sleduju, a pomalu pracuji na vybudovani vlasniho node.
Jediy problem predstavuje umisteni na strechu panelaku. Potrebuju povoleni. A pro povoleni potrebuju nejakou projektovou dokumentaci. Nesetkal jste se s timto problemem nekdo ? nemate uz nekdo neco takoveho hotove ? Nez bych to zpracoval, tak to muze dlouho trvat, a nejvice casu venuji studovanim Linuxu.
Diky moc a tesim se az se budu podilet na siti CZFree
- přístrojová skříň - vodotěsná plastová rovodná skříň
- zatím je NODE a upgrade jádra u MilarB
- objednal jsem spliter (2 sektorovky na jednom kabelu) pro lokální vykrytí
- do 1 Km je to na Západní ulici (možná konektivita na další předjednanou 256 Kbps (po upřesnění podmínek)
- proti P.M. (zřejmě plotostřižnová anténa, modifikace jednoduché antény od jardak dle předlohy na webu)
Pokud to bude bez komplikací, tak spuštění NODE Geo do Vánoc v testovacím provozu.
(zatím zřejmě bez zmíněné další brány, nebudu mít stěrbinovky, dodavatel nestíhá)
NODE P.M. na všesměrovce od 7.12.03 (na K7)
Vy kdo máte FiFi karty a vidíte na P.M., dejte info jak jste pořídili při detekci tohoto kanálu CZFree.Net
jinak mickey - chtel bych mit na oficialni strance i nejaky eshop veci ktere jsem/jsme jako czfree novejm clenum poskytnout.vytezek z toho by mohl jit do spolecnyho fondu/uctu, a hradil by provoz site....vyuctovani uctu by bylo vyveseno nekde na webu. co rikas???
Tak mi tady lezi karta pro jardu ale nedorozumenim mi tady zustal pigtail a vystrachal jsem i redukci pcmcia2isa.pokud nekdo neco z teho chcete tak pigtail 600,- a ta redukce 400,- - oboji 900,-.