Ahoj,
mel by ty schuze nekdo spocitat at v tom mame jasno
Krom jineho se dohodlo, ze si na AP zalozime interni forum abychom zbytecne nezatezovali to zdejsi vecmi, do kterych stejne kolemjdouci ctenari nevidi a nejsou pro ne podstatne. Takze az ho wanthalf vyrobi, tak se tam docteme co dalsiho se dohodlo
Co se tyce pripadnych nasledujicich schuzi, navrhuju uterky - nemela by tam byvat muzika(ctvrtek, patek)
Naposledy upravil medlis 04.12.2003 v 22:23
04.12.2003 v 22:03
=PJ= Azzie
04.12.2003 23:12
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Byl zalozen anonymni FTP server (pouze anonymni!!! nemusite se namahat posilat sva nezasifrovana hesla do eteru, na sve ucty se pres FTP nedostanete!) s plnymi moznostmi zapisu, mazani, atd. Kdokoliv muze cokoliv uploadovat, vytvorit, smazat, prohlizet, stahovat. Jsem si vedom, ze to je celkem odvazna vec, ale doufam, ze to neni zneuzitelne k nicemu horsimu, nez zaplneni disku (to se da ruzne resit, ale myslim, ze to vyresime na novem HW pro jistotu rovnou hardwarove ;-)). No, mate co jste chteli ;-) Pokud na neco problematickeho prijdete, dejte mi vcas vedet. FTP je zatim pristupne pouze z nasich IP adres. Pokud budete souhlasit, muzeme ho otevrit ven aspon jako read-only.
P.S.: Pouzivejte, prosim, nejakou identifikaci jako password, byt to (zatim) nijak nekontroluje, diky!
Forum phpBB z distribuce se mi zatim nepodarilo nainstalovat, kvuli nefuncnimu bezpecnostnimu patchi. Na moji reklamaci jsem dostal od autora balicku nasledujici odpoved: I'll fix this in 5 minutes. Takze uvidime... ;-)
Jen pridavej! Na AP je malo mista. Bude slouzit spis jen jako prekladiste. Velearchivy si tam nezakladejte, nebo je stejne nekdo smaze, jakmile bude potrebovat misto... Snad s novym HW? Ale ani to nevylucuje samostatne FTP servery, stejne zas tak moc mista nebude (zvlast kdyz budeme zrcadlit disky), leda ze byste nekdo jeste venovali dodatecny 120-250GB disk ;-)...
tak mam nove informace ohledne naseho Intrenetu. Zde jen nastinim a zbytek vecer naloupu do naseho int. fora.
Cili jde o to, ze k Inetu nemusime brat i tel. linku jak bylo zminovano.
A druha vec. Pokud budeme mit zrizenou 512 kB, tak zmena na 1024 znamena vymenu zarizeni a dalsi poplatek 2000,- bez DPH. Navic musime brat, ze v novem roce uz bude na vse DPH 22%
Hm, zvenci to jde tak napul. Dvoji adresu serveru zrejme neunese. Ale kdyz mi to vynadalo po prihlaseni, ze se nemuze spojit se serverem "arnarfjall.czf" (jeste aby jo...), tak jsem znovu natahl prvni stranu fora a uz jsem byl prihlasen. Nevim, jsetli se to bude opakovat pri pripadnych dalsich akcich, ale forum se aspon dalo normalne prohlizet.