A152:
Tech dotazu je moc, tak jen strucne. Wewimo podporuje uz par verzi zpatky WISP nativne. Staci zmenit jeden parametr. Stahuj od autora.
Statistiky se daji resit snadno pomoci mrtg na jinem stroji s apachem, perlem a samozrejme mrtg. Do WISPu bych to necpal, ten na to neni staveny. Podporuje ale SNMP, takze to rozjet neni slozite.
HTB je ve WISPu funkcni. Pokud nevyhovuje ukazka v ifup.local, bude treba si napsat vlastni ...
Statistika funguje skvěle, ale chybějí tam ikonky. Nevíte někde, kam je nahrát? Jsou součástí zdrojáků od ntop, ale nikde jsem nenašel zmínku kam s nimi.
Na disku jsem si udelal asi 1GB FAT16 partici nastavenou jako aktivni. Z BootCD jsem tam pak nahral soubory, ktery jsem stahnul v ZIPu se SYSLINUXem (ver. 1.33). Nejdriv jsem prikazem odemknul moznost zapisu na disk (LOCK C. Pak jsem dal spustit syslinux.com, asi se proved, ale nic to nenapsalo, skocilo tam zpatky na C:>...
Pak jsem tam zkopiroval vsechny soubory ze ZIPu s WISPem.
Pocitac z disku stejne nenabootuje :( .
Jsem pres Linux lama, takze v cem delam chybu?
Predem se omlouvam, jestli uz to tady bylo, ale zda se mi, ze vse delam podle navodu.
Mel bych prosbu: snazim se rozchodit wisp se dvema wifinama a nejak to nechodi.. mam tam strceny dve orinoco silver karty v ISA redukcich ..a wisp mi najde vzdy jen jednu ... predpokladam ze to bude asi v preruseni ... jak se nastavuje preruseni na tech kartach (nebo radicich?) ..diky za kazdou odpoved...