precislovani 10.10.116.0/24, 10.10.117.0/24, 10.10.118.0/24, 10.10.119.0/24 na 10.24.x.x se zdarilo, ted jedeme paralelne na obou adresach. Prejdete prosim na nove rozsahy - do tydne stare zrusim.
Na vetsine routeru (lopo, pmq, zubbik) chybi podpora pro dummy interface, zvazte nove jadro, hostap-004 s jbohacovymi patchi a zkouknete versi FW karet pomoci hostap_diag. Pokud mate neco starsiho nez 1.1.1/1.5.6, upgradujte nejlepe na 1.7.4
Hledám možnost připojení v Hrdlořezích, viditelnost je ale špatná. Směrem na Jarov vidím křoví a kopec, směrem do Hloubětína kopec, potažmo hlavní ulici, kde stejně skoro nikdo nebydlí.
V případě většího množství zájemců v okolí by se ale vyplatilo sdílené připojení např. přes kabel, tak se někdo ozvěte ...
mel bych zajem o pripojeni pobliz AP node Jarov, v ďolíku v ulici U kněžské louky. Na AP Jarov bych mel mit primou viditelnost na vzdalenost 163m. jak by bylo nakladny pripojeni u tohohle nodu a jakou rychlosti?
Spravcem node Jarov je pokud vim Carlos, takze by bylo dobre kontaktovat primo jeho... Nicmene i z mapy lze vycist, ze tento node pro pripojovani koncovych pointu urcen neni, takze nevim - kazdopadne za dotaz nikdo nic neda...
chci se preptat. Na strankach jarov.net jsem nasel mapku kam az dosahuji vase APcka. Podarilo se mi premerit signal na strese domu Husitska 38 (kde bydlim ) a nasel jsem tam nejake site, jenze se mi je jeste nepodarilo identifikovat. Muzete mi nekdo prozradit jake SSID vase sit pouziva?? Rad bych se nekam pripojil...
Diky...
no jo, kdyz Carlos neni v ceske kotline a nevzal si sebou horu anten a notak tak asi neodepise :-) tak ok ja si pockam. Jinak se chci zeptat, jestli by bylo teoreticky mozne se pripojit k nodu Habrova kdyz na nej nemam primou viditelnost a jsem zhruba 530m od nej na sever (node Fortress)
Za pomoc aj rad zaplatim. Potrebujem hlavne namerat signal, nasmerovat antenu a nakonfigurovat router. Cielom je dostat sa na thunderd (pripadne doporucte).