muzu jeste jednou pozadat o zkusenosti s provozem ronji v mlze? Treba ronja je na dome, pokud jsou jeste videt obrysy toho domu tak jede, jinak ne. Uvazujeme o delce trasy cca 1800m, ale je to udoli reky (byt ve meste) a mlhy jsou tady aspon tomto rocnim obdobi caste. Diky.
Volal sem panu buckovy do Brna, tistene spoje na TP ala Rys pry ma a neni problem. Ale filtry dava lidem s tistakama :-( a chce za novy ne 620kc (vsech 5ks).
Dalsi veci je cena. Tu mi stanovil nasedovne:
odber - cena za kus
2ks - 672kc
4ks - 526kc
6ks - 413kc
10ks - 320kc (cca)
20ks - 263kc
potreboval bych 2kousky na voskouseni, jestli nam to s tim zbytkem poslape. Bohuzel a nevim, kde je sehnat, protoze 2x670 + 620 do nich investovat nemuzu.
- Nemate nekdo ty tistaky navic ? (k odprodeji)
- Nemoh by mi nekdo ty filtry pujcit ? (sem z Prahy)
- Nechcete taky ty tistaky ? (vysli by levneji)
trochu sem nepochopil co myslis tim "Ale filtry dava lidem s tistakama :-( a chce za novy ne 620kc (vsech 5ks). ". jestli myslis ty NE20F01N nebo co, a cenu tistaku i s tim ne20f01n..... ale to je jedno, ja bych mozna chtel 2 ks tistaku na TP interface, ale ja si uz 2 udelal rucne a zatim mi to tu lezi uz tyden na stole a bud nemam cas, nebo 2. PC na kerem bych to mohl odskouset. ale zitra ho uz mozna mit budu, takze kdyby to jelo, tak bych cca 2 vzal. ale taky podle lidi, nebo poctu ts, kolik by se jich bralo. bo, 526 za jeden nedam ... to mam porad levnejsi si to udelat sam ( sice neni nepaj maska ale.... ta se da ozelet.....)...
jo vlastne.... uz vim. no a neslo by se snim treba nak domluvit, treba pane bucku v cr je hodne debilnich lidi keri se nejslou schpopni domluvit a chtit tistaky naraz, tak si please jedny folije nechte a kdyz vam nekdo dalsi rekne ze je taky chce, tak by ho to vyslo levneji? ....... mozna by nam vyhovel....polkud by se mu to podalo nakou solidnejsi formou .....ale zas pro neho je to asi vetsi xeft kdyz je udela vickrat a posle mu je...... :( ...
mi lezi jeden par na stole jak sem uz rikal....
jak to myslis s tou domluvou? jako zebysme spolecne navrhli ts na tx a rx? ....no, neviom jak ty, ale ja stim zetim moc zkusenosti nemam a nechtel bych se poustet do zadknych vetsich akci .......
ja to mam postavene cele na dps .... myslim ze ty same pouziva i rys... ale nechi mluvit za neho, vim jenom ze kdyz sem tu na foru videl nakou fotku, tak na ni byly moje tx a rx a ten jeho interface..... dal bych sem fotku, ale bohuzel nevim jak, poradte mi please, ja to tu este moc neznam .....
a pak vim ze nake udelal shimi, podle neho chodi, ale ja je nezkousel
ja se s upravama moc nestval. zatim. bo sem to delal na aui a to mi nak nechodilo, no chodilo ale lezly z toho skoro! sinusy misto obdelniku :/ ono to fakt jenom smajdalo .... a ted se pokousim o to TP....
zajima. ale radeji bych to neslysel bo mi to chodi (no, zhasne mi ta ledka co blika kdyz dou nake data...) asi tak na 10 cm :( ....
chtel sem se ale zeptat : kdyz namirim rx a tx proti sobe (myslim tim rx a tx kere sou pripojene na stejny TP interface) zobrazi se mi nake priate bajty ve "stavu site" (tim myslim okynko kdyz 2x kliknu na na ty 2 blikajici pocitacky v liste vi windows )
nebo znate nekdo jiny zpusob jak vyzkouset funkcnost tp ifacu bez pouziti PC ??? .... taky se mi stava ze to co pc posle vetsina z toho se mu vtrati, nevite cim by to mohlo byt?? NE20F001 je dobry:(....