redken
Newbie
|
teda lidi ja to asi nechapu, preci jen nemam vam tady do toho zase az tolik co kecat, ale ja jsem si vdycky myslel, alespon do ted, ze myslenka CZFree siti a jejich bratricku a sestricek je o tom spolupracovat a ne si hrat na megalosite typu telecom, eurotel...atd.
k cemu vam je free sit, kdyz k tomu mate uplne stejne uchylnej postoj jako jakakoliv komercni organizace. nechapu proc si hrajete na stejnym piskovisti a nechcete si pujcit babovicky. pokud to takto pujde dal, moc dlouho se myslenka CZFree siti (nejen v plzni diky pf a surfnetu) neudrzi.
delat ze ona sit je fuj nez ta moje a nechti spolupracovat jen proto, ze ten kluk od naproti je nejakej divnej svedci o tech lidech, kteri si hraji na predstavenstvo a velke spravce site. tak uz se konecne probudte a skuste konecne myslet free. nezapomente ze na to nejen doplatite vy, ale i ti "normalni" uzivatele, ktere zase az tolik nezajimaji vase soukrome handrkovani.
tot ode mne vse a komu se to nelibi, tak at se na mne nezlobi. nemyslim to zle ale uz se na to nemuzu divat.
|