přes jisté drobné komplikace (jako krátký žebřík nebo že nám konektor od antény zůstal v ruce), teď sedíme v obývacím pokoji u milarb a z Jardova NB, připojeni komínem k oné anténě, si tak lehce surfujem.
lidi vidim ze to solidne rozjizdite! jen tak dal... na zacatku pristiho roku (driv fakt ne, zalezi hodne na penezich), bych se taky rad pridal - bohuzel nic nemuzu nabidnout, budu rad, kdyz budu mit signal a ten net. gw!
2mickeym: odkud je focena ta fotka, co je u srazu (mickey vidi na pm bo co )?
PM je z dolni pule prekryty zlutym domem s cervenou strecho(tam se nachazi krizovatka na foerstrove a kdyz bys odbocil prijel bys k nemocnici). doufam ze jsem se do toho ted nezamotal...
co se tyka sireni signalu tak tam ma prijit na strechu sektorovka(?), aspon podle toho co mi rikal tiliko....no uvidime..
zdravim,
takze dneska jsem predal tilikovi server na pokusy (PII350, 64MB), vcera jsem dal doubymu na predelani antenu (ty prachy ze zalohy nech za predelani pokud to bude stacit ) )
jeste douby kdy asi vidis tu antenu hotovou? jinak tiliko s jardou nezapomente mi dat vedet jestli budete o vikendu na PM rad bych se podival jestli je ke me na zapadni videt dik moc