Nepodceňoval bych úvodní informace např. na DC hubu, protože spousta lidí včetně mne například pořádně neví, co by se mělo jak nastavit a pak - nikoli ze zlého úmyslu - třeba omezujeme ostatní. Tím by se podle mne vyřešila dobrá polovina problémů, protože lidi jsou většinou ochotní se přizpůsobit, alespoň já zatím na CZF nenarazil na úplného kreténa.
Osobne vidim problem v tom,ze ne ze by neexistovalo technicke reseni lagu a pretizenych linku.... Ten hlavni problem je v tom, ze nikdo zde nema tu moc to ohlidat aby to reseni bylo aplikovano vsude... hlavni problem je lidech...
ad 3)
Michaeli, chapes spatne me zajmy. Me je celkem jedno zdali a jak se budou cloudy v CZF QOSovat popr. NATovat.
Snazim se pouze pomoci vymyslet reseni problemu.
Zrejme jsi spatne cetl co jsem psal o kbit na hlavu v cloudu, popr. pokud bys nepochopil, tak ICQ.
Tech reseni by se naslo asi vice a Tvoje reseni s markovanim paketu je rozumne a zda se, ze muze fungovat. Problem je tu opet stejny jako u bodu c.1... Nekdo to bude pouzivat, nekdo ne.....
Stay d, ty uz se prosim radsi nevyjadruj. Mozna ze tobe pripada internet jako zlo, ale vetsina lidi prave proto do CZF sla, ze budou mit i internet. Respektive hlavne internet.
U nas na Praze 6 funguje internet pres WiFi dobre a rychle. Pokud bude mit kazdy APcko vlastni internetovou konektivitu, bude to hrozne drahe, protoze dobrou cenu dostanes az pri nakupu rychlejsi linky.