Taky bych se primluvil za tech 16:00, delam do 15:30 a v ten patek budeme predelavat v praci koax na TP. Doufam, ze to stihnem. BTW nemate nekdo moznost levne crimpovat RJ45 vcetne zasuvek na zed?
Jeste se chci ujistit, kde presne je dasenka. Od nadrazi do mesta totiz vedou 2 vyznamne trasy (Masarykova a Kosmonautu) a tramvaje jezdi po obou.
oficialni slovo(rad bych se ho ujal, dam prostor hlavne novosadskemu jardovi)
vyhled do budoucna - oficiality, papirovani, o vedeni fora...
pak FAQ, alias tiskovka , na kterou muzem odpovidat ja, jarda tiliko novackum,
no a jestli nekdo neco bude chtet tak si to u me muze objednat. skladem tam budu met konektory N, ale asi jen samice :(.
jinak pro milarba - mam zatim jen kabel :(((, nepodarilo se me sehnat bleskojistku... vezmu ti ho tam...
kua lidi sry ze sem tam nebyl (ne ze by vas to nejak sralo, co )? ), snad sem neprisel o nic dulezityho . mozna by stalo za to sem napsat na cem ste se domluvili. plz moc . dik a gL
2milarb, mickeym a skiff: sorry ze jsem vcera nebyl doma, mel jsem se vratit odpoledne, ale nakonec jsem prijel v deset vecer...byl jsem na stozaru v lese nad sternberkem. zavolejte me na gsm, at se domluvime, ve ctvrtek budu pred pul sestou v ol.
Ti co maji CB me vcera mohli slyset jako operatora expedice boyard na 29Kanale.
nejak jsem se na te 29tce zapomel satavit. Tak snad nekdy priste...
Jinak z wifi:
chci delat šterbinovku z prosecke plecharny, ale jako vsesmerovku. Plati ty same rozmery jako u sektorovky jen stim, ze
jsou ty durky skrz, nebo nato musi bejt jine rozmery? Pokud by nekdo vedel prosim prosim pekne koukam, poradite mi?
a ne nahodou dva stejne zrcadlove obracenou aby bylo zkrs videt? Ja jsem na stankach autora teto anteny videl, ze bylo tou antenou zkrs videt.
Jinak nevite kde se da levne v Olomouci v nejakejch stavebninach koupit to plechovy Ukco? Jo a jeste potrebuju polistiren 5cm na zatelpeni PC na pude. Zatim je nechan napospas teplotnim vlivum, ale preci jenoum -20 by mu dobre nedelalo