Prochazel jsem mapu a prijde mi, ze by nebylo od veci nekde v mistech, kde je NODE whitebird postavit dalsi AP, jelikoz Ondra APcko stavet nechce, zajimalo by me, jestli je nekdo ochotny se toho ujmout a pripojit lidi okolo? Zaroven, pokud by se pridala treti karta, by to mohlo byt perfektni reseni propojeni Permonika a JiMa.
Elses je nyní down. Na novém stroji již však nepojedou žádné služby. Tzn, že nepojede ani břevnovský DChub. Diky za pochopení. Všechny připomínky směřujte na xChaose.
Ahoj, chtěl bych se připojit k síti. V mapě jsem jako node Longmatys. Můžete mi s tím někdo pomoci? Bydlím v posledním patře, takže bych byl schopen dostat se i na střechu. Odtud mám velmi dobrý rozhled. Dík Mat
so tu novy a rad by som sa pridal do tej siete. Bivam Pod Drinopolem 5 (v bloku Merlina), ale bohuzial na prizemi, a nemyslim si ze by som videl nieco z okna. Ako by som mohol sa pridat?
No tak co je za problem ? Skoc za merlinem a natahne se kabel. Mam to s Nim domluvit, nebo se znate ? S WiFi pripojenim podle me opravdu nepocitej. Navic xCh stejne preferuje aby v jednom dome byla jen jedna antena na to same AP. A protoze se merlin pripojuje na elses, nepocitej s tim, ze by Ti to xCh umoznil bez cukani, protoze na elsesu uz je docela plno.
Takze bude potreba natahnout kabel. Muzeme to pro Tebe udelat, kdyz si to dohodes se spravou domu, nebo kdyz z toho nebude problem.
Nevim jak to mam Merlin se siti, takze bude mozna potraba koupit i switch.
Cau potřebuju poradit.Můj nod má jméno Pavel Zlatnik sem v radimově ulici č.p. 138/a a bydlym v 11 patře.Nevím jak se dá udělat wifi připojení.Chtěl bych se přes wifi připojit na sí?(a ještě líp na net) ale nevím co k tomu potřebuju a kolik mě to bude stát. Najde se nějakej dobrák co mi poradí??Mám celkem dobrej rozhled a vidím na Břevnovskej klášter.Zkoušel sem psát na petřiny ale sem mimo jejich dosah(ta jejich nabídka net za 500 to by bylo něco pro mě,ale bohužel).Nejlíp by bylo kdyby ste mi někdo napsal icq a já se vás tam na všechno potřebný zeptal
PS:dneska sem se zaregistroval a pořádně ani neumim pracovat na czfree