Kdybych tohle udělal ve firmně kde pracuju, tak mně během 10ti minut vyhodí na dlažbu a vůbec by je nezajímalo, že je mi 23 a že toho mam hodně,..... A že mam malej plat,....
neni to na cem namerit ? sef to vymysli ? mno, skladacich metru mam asi deset reklamnich. takze jestli chces, muzu s tebou jeden vymenit za RSMA ))))))
jen tak ze zvedavosti : jak dlouho uz se sefem resite problem s tim odmerovanim ?
Takze jsem ten cernovlasej :-) Dlouho jsem premyslel jestli mam vubec neco rict protoze jsem nebyl u toho...
Takze predne: prijde mi ze diskuze ubiha uplne nekam jinam
Vidim to takhle: nekdo chtel kabel, my mu ho nechteli odmotat ale nabidly jsme mu 100m klubko ktere ovsem nebylo skladem, to se cloveku nelibilo, vznikl problem a clovek zacal pouzivat vyrazove prostredky velice tvrdeho kalibru.
Takze kde je problem - docasne (nebo i trvale) muze zmenit obchodni podminky kterakoliv firma svobodne kdykoliv chce (a nemusi vubec nikomu - a zpravidla to vubec nedela - vysvetlovat duvody).
A k posledni casti: zkusily jste nekdy rici hostinskemu v libovolne hospodne neco sprosteho? Pokud zni odpoved ano zajimalo by mne jake bylo pristani na chodniku? :-) Proste nadavky nemaji v komunikaci mezi slusnymi lidmi co delat at je problem jakykoliv (bohatost slovniku my byla vypravena nekolika ruznymi lidmi - vetsina u nas ani nepracuje).
Byli sme ve firme nejak domluveny, tak sem se toho drzel a kvuli tomuhle cloveku vyjimku neudelam. Jak rika Dex, je to nase pravo zmenit docasne nabizene sluzby nebo produkty.
Od pondelka metr kabelu dostanete. Dostanete treba i 20 nebo 30m. Cenu za metr od tyhle chvile je viz. nas cenik, cili 39 kc/m. Puvodni cena jen pri nakupu celyho kluba. Pro sprizneny duse plati nadale nase puvodni cena.
Je fajn ze vsechno posuzujete podle toho co nekdo napise, ale ze to bylo trochu jinak to uz nikoho nezajima. Byli tam minimalne dalsi 3 lidi kteri to videli a slyseli.
Naposledy upravil Caryfuk 09.11.2003 v 11:53
09.11.2003 v 11:29
Ropacek
09.11.2003 13:09
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()