Kdo by se chtel zucastnit montaze sloupku II.?? Budem potrebovat vrtacku...sadu vrtaku...do betonu, prodluzovacku, vodovahu.
Termin bych videl na sobotu 25.10.2003 ve 13h, pokud bude priznive pocasi. Max. pocet ucastniku bych videl neco mezi 3-4...abychom nedrazdili duchodce v baraku Uprednostnuji odborniky se zkusenostmi a naradim.
Po promereni trasy dracula-zelena a filo jsme dosli k zaveru, ze bychom mohli vytvorit paterni spoj a propojit se tak se zabrezskou vetvi, kde bychom meli k dispozici ihned inet.
Spoj na dr.maleho bychom dobudovali pozdeji...., tedy tehdy az tam bude AP-cko
Dobrovolnici, kteri maji prislusne nastroje pro vrtani atp...se mohou zucastnit brigady c.2 v nedeli 9.11.2003 od 9h, ktera bude vedena v duchu: protahovani husiho krku a kabelu utp, vrtani list, pripevnovani krabice na hwap ve vysce cca 6m...atd. Brigada se uskutecni i za mirne neprizne pocasi (jak nebude vytrvale prset). Max pocet dobrovolniku cini 6 - z duvodu "prudivych" duchodcu.
Zajemci necht se mi ozvou zde na foru, nebo mailem ci ICQ. Diky.
Vřele doporučuji kabely do HUSÍHO KRKU zatáhnout ještě dříve, než se začne něco dělat, protože při těch 25m, které tam máte to není vúbec sranda !!!
Já osobně zatahoval do 20mm husího krku 1xUTP + 1x napájení (3x1mm CU licna), + 1x zemnící drát 2.5mm), takže vím, co je s tím za práci !!! (mj, se nám ten husí krk podařilo v polovině roztrhnout !!!, naštěstí to vyřešila smrš?ovačka).
Pro zatahování je nejlepší to někde roztočit a tlačit a tlačit..... Zkuste sehnat něco, čím to tam dostanete - já to protlačil tím napjecím kabelem, za ním jsem protáhnul drát a pak vše ostatní. Také funguje nit a vysavač - ale tuhle metodu jsem použil jen na asi 3m husího krku (zato už ve stěně)
Kdyby se podarilo sehnat veskere kompomenty, tak bychom mohli v tu nedeli zprovoznit alespon vsesmer.Coz by bylo super pro testovani.Nicmene k dnesnimu dni nam chybi jeste bleskojistka, VF kabely cca 2x5m a 3xN/F a 1xN/F (stacili by i jen 2xN/F....prozatim)
Pokud by jste nekdo mel .....diky. Bud vratim material nebo zaplatim. Jde mi jen o to aby jsme v tu nedeli udelali vsechno najednou.