Ahoy nuno,
ty koukas na Kaufland nebo do sidliste ? V jakem si patre ? Nevidis nahodou Urad prace ? Zatim jsme s kolegou testovali spojeni z UP do panelaku u bazantnice a je to tak-tak (nutna prima viditelnost). U rehabilitaku to zkousi dva dalsi znami a jsou propojeni (nevim, jestli trvale). Porad jsme od sebe dost daleko, ale dik za kazdy dalsi kontakt....
Loomeer
Zdravím,
omlouvám se za nedostatečné informace. Bzdlím v druhém patře, ale v šestém (předposledním) mám příbuzenstvo, takže by to nebyl problém. Jinak z obou míst je výhled na obě strany. Co se týče těch u rehabili?aku, ykuste nějak mi na mapě ukázat kde jsou. Sice je asi neuvidím, ale možná bych dokázal skontaktovat, starého známého co bydlí na posledním patře v prvním věžaku od rehabili?aku. Momentálňe jsi nejsem jisty jestli bych viděl AP (je to na střeše?), protože používám školní Internet v Ostravě, ale skusím se podívat a zítra se ozvu. Ale jak se teď dívám do mapy neměl by to být problém, mislím si že spíž bude dělat problém vzdálenost.
Nuno
Ahoj ve spolek
Jsem z Ka-4 (mezi Myslivnou a Tescem) a je nas vice, co by se do podobne aktivity zapojilo, jen najit vhodne vysoko umistene misto. Takze pokud je v danem okoli jeste nekdo, tak se ozvete.
mozna ze mam debilne dotaz. o czfree toho moc nevim, ja tu ctu hlavne forum o ronji. ...... . ale pokud to dobre chypu tak je to jedna veelka sit, a ze by se slo pripojit i z karvine(nebo tu mluvite o necem ciste karvinskem???).ze je to propojene po cele republice. ..... bo, (ja sem z petrovic u karvine) a my tady taky neco mensiho chystame. ale zduraznuju neco mensiho. zatim je to v myslenkach. takze.......... se uvidi. )
Ku vsemu bych rekl tohle: CZFree net je rozjet po cele republice, je to vse propojeno a cilem CZFree net je nabidnout za provozni poplatek internet vsem masam v nasi republice...proto je to delano pomoci WI-FI, proto je to pomerne levna zalezitost (300 - 600,-).
Cilem diskuze zde je rozjet tuto sit i v Karvine (byla by pripojena na Ostravskou pater CZFree net.)...byl bych rad, kdyby vsichni, co maji stejne plany, abychom dali nejak hlavy do hromady a zkusili to nejak zrealizovat nejlip do konce roku, co vy na to?
Zdratím,
zdá se mi to neboje v Karviné klid jak po vymření a nic se neděje . Ozvěte se všichni co bydlíte na osmičce (kolem kaufladu), jsem ochotný něco rozjed, ale musím vědět jestlí má cenu se do toho pouštět. Taky by mě zajímalo jestli jsou rozjeté v Karviné vůbec nějaké AP na které by se dalo napojit.