Měli jsme tendence kolem střediska udělat LAN, skončilo to na nevoli nájemníků pustit nás na střechu. Já sám mám v Baráku spojené už 3 PC, plánujeme další 2. Co se týká WiFi připojení můžete se mnou také počítat. Bydlím V Krškovce. Vidím na Ohradu, a ze střechy je docela vidět i na okolní Barrandov, například věžáky s anténama u Zeleného mostu vidím docela v pohodě i z přízemního bytu. Mám kamaráda ve věžičkách vedle Jakuba Ladmana, a ten by do toho určitě šel taky.
Dejte vědět, až se bude konat nějaká "pivní" slezina.
Hi All.. jsem tu krapet novej.. mé království je ve věžičkách .. takže výhled optimální...
Jen bych se chtěl domluvit jak to teda vypada s tim přípojným bodem... odkud.. kdy a jak?
A jak to bude s těma členama... jsem ochoten jít vylepovat i ty letáky aby bylo co nejvíce lidí...
Ale jak už tu bylo řečeno.. je potřeba dát lidem více informací.. rychlost.. kolik za kolik.. atd.
Je to opravdu jedinečná šance dát Barrandovu Internetovou Krev...
Tak doufám že se tu někdo rozhýbe k pozitivní Aktivitě.
S pozdravem...
čest,
nemá někdo z barrandováků k dispozici notebook s wifi karticí ? Bylo by totiž vhodné konečně začít něco dělat, například proměřit signál Barrandov1 <> Dvorce (případně i jiné) a poté Barrandov1 <> Slíva atd... Já můžu dát do placu jednu xi626, možná obě (ale jen k dočasným testovacím účelům).
Ještě něco, koukal jsem na mapu a na ladmana evidentně neuvidim, je nekdo pobliz Krskovy ulice kdo na 100% bude yprovoynovat svoji mikrovlnku? rad pomuzu finanacne a vubec jak bude v me moci.
Nejblize mne je na Hogerove tusim Lucius.
Po prozkoumani fotek z AP BARANDOV_1 jsem zjistil, ze to bude velice dobry MAJAK a to nejenom pro barandovske. Rad bych ucastnil pri realizaci toho AP. Pro sve vlastni pripojeni na tento AP mam vse.Dokonce i nejake to stare zelezo najdu v krabici, takze mohu vypomoci i takhle.Bohuzel jedine co nemam je NB k zamereni. Pcmcia kartu mam.
Ahojte, dneska jsem sehnal asi nejvic vhodnou mapku celeho Barrandova pro nase ucely. Dalsi sraz bych za ucelem domluvy dalsiho postupu domluvil tedy na pátek 4.10.2002 ve 20:00 ke Karlovi.
Jsem tu nový, a rád bych se dozvěděl i nějaké info k projektu. Mluvil jsem o tom s Jakubem, puvodne jsem chtel na sobotu, ale Jakub v So nemuze takze na patek.
Pokud mate k tomu nekdo neco mate hodte to do fora, popripade PM.
Dneska jsme s Jakubem měřili na Barrandov1 naprosto brutálně tak, že jsme vytáhli můj kompletní komp s monitorem na střechu a použili PCI kartu
Bohužel anténa byla jenom "pendrek", takže jsem chytili jen jakousi "sit14". Proto než se bude něco měřit, tak je třeba se domluvit s někým (Podolí-Dvorce, asi) čí signál se bude měřit. Pak není problém to měření realizovat stejně jako dneska (akorát to chce tentokrát už normální antému).