nazdarek .. rad bych se taky pripojil .. bydlim v renoirove 594 s vyhledem na ohradu, baraky kolem prokopace, skolu na chaplinaku, ze strechy mozna nekam do dreyerky a dal nahoru .... az se nekdy dostanu k dig.fotaku tak sem hodim pictures .. zatim si mne hodte do seznaku ..
kdyz na nas mistral sere, tak na ne serem taky, ze.
Ladmane, dik moc za fotky. Vyhled ode mne s Wladowsem je k Tobe perfektni a bude, dokud nam tu nepostavej ten posranej barak, co uz k nemu kopou zaklady. Pry ma byt celkem vysokej, tak by to chtelo dat na to pri planovani site pozor.
V nejhorším případě se to bude muset překlenout přes nód Lucius.
Do tý doby, než barák bude stát, možná bude chodit PCB Ronja, a pak to bude jasný.
Ty jseš s Wladowsem ve stejným bloku, nebo jseš od něj naproti přes ulici?
Jakub
mno ... tak mi stoji v ceste taky ten posr. barak u zastavky v hegerce. takze asi budu taky pres nekoho ... ovsem vzhledem k tomu, ze vidim na skoro celou velkou ohradu, tak bych moh jit pres nejakej node u nich. ..
jo a btw. bychom se mohli nekde meetnout (treba u Karla), me by se docela siknul pucit digit.fotak, ze bych to nafotil. nebo by jsme proste dohromady obesli baraky lidi co ho nemaj a nafotili to ze strech together, hm ? at vime na cem jsme.
mno, mozna kdybych mel dost dlouhej kabel, tak bych to moh natahnout na roh renoirovy a dreyerky, pac jsem uplne v krajnim vchodu a tam odsad bych uz pak asi videl primo(snad)...
Tak jsem po prozkoumání fotek z bodu Barrandov 1 zjistil, že mám z největší pravděpodobností přímou viditelnost. On ten barák je jak maják
zejtra vemu na střechu štafle, aby přehlíd vrcholky ostatních baráků a pak budu mít 100% jistotu.