Jaka streda zase?
Na teto schuzi jde predevsim o wanthalfa a koblizka, kterej psal ze ve stredu vicemene nemuze. Takze Pokud se to ostatnim ve ctvrtek nehodi, tak musim konstatovat ze maji asi smulu. Zasadnich veci stejne moc probirat nebudeme, jde jak jsem psal o technicko informacni schuzku. Stejne bude asi v dohledne dobe neco o vice lidech, takze tam se uz muzeme sejit v silnejsi sestave. Myslim ze z informaci jaky kdo koupi trubky, u koho se budou natirat, svarovat atd. stejne moc mit nebudete a zakladni info co se dohodlo dame sem do fora. Navic cim min lidi do toho bude kecat, tim lip
Tak asi budeš muset vynechat ten fotbal, také se domnívám, že gambrinus liga nespadne, když jednou nepříjdeš.
sto X jsem hral v noci a je to docela sranda... hlavne kdyz nekoho kopnu do zadku a on nevi kdo protoze na nasem stadionu ci jak se te hromade zeleza rika se moc nesviti.. nevim.. pokusim se se nejak dohodnout s trenclema.. uvidim.. kazdopadne mam focus jen ,, nastesti ,, jednou za tejden.. pokusim se ale pokud to pujde zejtra tak to bude ok.. kdyz ve ctvrtek tak nevim jestli to bude OK nebo KO.. caf
@
dneska je to tu nejaky aktivni !!!
@
Windows longhorn betatest by digletton ... jedno slovo.. HRUZA .. je to priserny.. nic tam nejde.. office pise nejake chyby .. wireles zase ze se pripojil na sit Microsoft professional wireles atd ))
logo je totalne fun.. hlavne ta ovecka regedit odpovida commanderu a internet exploler odpovida tento pocitaci ve win 3.11 .. jestli chcete betatestovat tak skuste linuxe.. o hodne kvalitnejsi )))
Tak jsem dostal slibene 24dB anteny. Jen jsem zvedav, kterym oknem ty velesita protahneme, doufam, ze neutrhnou komin ;-))).
Vzhledem k tomu, ze se nikdo nevyjadril (nebo mi zas neco tady uniklo?), zda klasicky quad nebo sektorovku na AP, neobjednaval jsem dal. Nicmene, quad lze udelat kdykoliv a sektorovky jsou zrovna rozdelane v nejake mensi serii, pry jedna by mohla byt volna (cca 500-600Kc, pokud se pamatuju dobre). Doufam, ze to ve ctvrtek vyresime.
Pratele, omlouvam se za soucasny stav AP, ktere se zurive restartuje po nekolikaminutovych intervalech. Nechapu proc, updatoval jsem nejake systemove veci, ale vzhledem k tomu, ze muj notebook je zcela uptodate a zadne problemy nema, nechapu, co se deje a zda tu je souvislost. Pokud to bude pokracovat, zkusim vypnout wifi rozhrani uplne, abych zjistil, zda problem negeneruje hostap, pripadne updatovat kernel a hostap, coz je ale cinnost narocnejsi (casove) a rozhodne to nepujde udelat na tuhnoucim stroji...
Taky se nemuzu nejak prihlasit na jabber.cz a tudiz ani ICQ, ale pres jabbera na zpnetu.czf me zkontaktujete i nadale.
W.
P.S.: Mimochodem, jak to bylo s tim resetatorem? Da se vypnout tlacitkem TURBO? A co signalizuje blikajici cervena dioda unvitr??? Diky.