Nevim jak to presne je ale DC hub jiz davno bezi ve vetvi xlibor-iceman-filo-slim a to nepretrzite. Problem asi bude v propojeni teto vetve s centrem, ale uz se na tom pracuje
Mno, jen tak pro upřesnění, kdy se zapíná DC Hub ? A kdy se vypíná? :-) A ještě chci promluvit do duše ostatním členům kteří DC++ ještě nenavštívili : "přidejte se taky! " :-)
Pro takovou věc jako DC HUB by mělo být základním požadavkem aby byl v provozu NON-STOP. Takhle se to prostě u serverových služeb vtšinu dělá. Chodí tam málo lidí právě proto, že nemají jistotu, kdy ten hub pojede, kdy jim ho vypneš... Takže se pokus ten hub převést na 24x7 provoz a protoze to je jeden z prvních tak si udela casem klienty
Na adrese 10.152.24.7, tedy u mne doma, běží DC++ hub už asi dva týdny téměř nepřetržitě. Pokud si chcete od někoho něco stáhnout, nebo jen tak pokecat on-line, připojte se. Scházejí se zde lidi z celé Ostravy, dokonce mi psala na ICQ jedna holka z Prahy, že prý se chtěla připojit a nejelo jí to...(bude to tím, že VPN do Prahy teď nejede :-)).
Hub běží na notebooku Compaq Armada 1572, 233Mhz, 32 MB RAM, 4GB HDD. Na stejné adrese běží i ftp server.
Pořád jsem nedokázal pochopit, proč se takové věci jako DC HUBy spouštějí na pracovních stanicích.... a z routerů se vytahují disky a jleží ve skřini. Podle mého názoru by se všechny slžby něly nastěhovat na některé routery - on ten DC HUB zase takovou zatez na routeru neudela a navic je kabelem na uzlu = dela se o neco mensi provoz ve vzduchu.
07.12.2003 v 23:19
Shake
07.12.2003 23:25
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()