My co mame "slavnou" pruznou pracovni dobu a s dovetkem v prac. smlouve "Ve mzde XXXX kc/mes. je jiz prihlednuto a pocitano s praci prescas" nam nic jineho nezbyva nez se prizpusobit...vzdyt prece cert a admin nikdy nespi.
No do té Panoramy bych to měl blíže, ale ve Spartě jsem už taky dlouho nebyl. Nakonec majitel těch dvou hospod je tentýž, tak doufám, že budeme stejně kvalitně obslouženi i ve Spartě. Aspoň se bude moct více odborníků vyjádřit k pingu Michaela na NK , teda pokud se nám podaří se k němu připojit, je to myslím ve stínu.
Doufám, že na seznamu témat bude i Ronja - velmi aktuální pro spoje okolo VŠB a jiných zarušených prostorů. Taky by mne zajímalo, jak a kdy se něco (nebo někdo) pohne se sektorovými anténami na VŠB, v posledních dnech se mi zdá, že na AP na NK je přehlceno. Těším se na pondělí na vás a na lidi, se kterými se znám jen z iCQ a z diskusí, že si konečně přiřadím ty obličeje...
V pondělí je volný salonek pro 50 lidi i v Panoramě, dnes jsem se ptal majitele. Takže pokud budete chtít, je možno setkání uskutečnit v Panoramě, místa je dost, pivo taktéž kvalitní, signál z AP Tony dostupný. Zvažte, rozhodněte. Odvolat se to dá kdykoliv. Neberte to jako protinávrh, sporů je v czfree dost, spíš jde o ten signál.
Doufam ze me uschopni z nemocenske a tak dojd take.
Radegaste neboj se a notas klidne vem, tetokrat ti na nej nesahnu
Jinak ujasnete kde to bude
Michael zapomel, ze stromy uz nemaji listi a ja potrebuji otestovat signal pro horsich podminkach (vladnou vsude kolem me)
Upresnuji info: namocenska trva tak se mi uz zase nepodari ucastnit. Vychazky mam od 15-16h to tam asi nikdo nebude
Samozrejme jsem pro Panoramku, teda jenom kvuli tomu signalu. Takze rusim rezervaci ve Sparte a presouvame schuzku do panoramky, jenom doufam ze se to dozvedi vsichni a nebude nikdo cekat ve Sparte (pro jistotu reknu servirce ze ma posilat lidi do Panoramky).
P.S.pro petr.radegast nedelas ty nahodou reklamu nejakemu znamemu pivovaru?