Nopovedlo se nekomu rozchodit 900+ v repeater modu? Mam stejny problem jako o nekolik stranek "nazad". V NetStumberu vidim, ze dLink na sit vidi (sam se spravne pojmenuje), ale nedostanu od nej IP a nechodi ani kdyz si dam statickou IP... :-((
Libilo by se mi doma netahat draty...:-))
Omlouvam se ze vstupuju do teto debaty ohledne rezimu klient u DWL-900AP+ az ted. Jestli jiz nekdo neco podobneho jiz psal, tak se omlouvam, neprocital jsem to cele. Chtel bych jenom vysvetlit chovani DWL-900AP+ v tomto rezimu a jeho zvladnuti jenom jedne MAC adresy. Je to tim, ze toto zarizeni v tomto rezimu opravdu zvlada jenom jednu MAC adresu, ale to neznamena ze za timto AP nemuze byt vic pocitacu. Pokud za toto AP date router, muzete tam vesele povesit dalsi PC. Nikdy toto AP v rezimu klient nedavejte do Hubu/Switche, s nejveci pravdepodobnosti Vam to shodi celou sit... Co se tyce Firmware, tak nejstabilnejsi jsou tyto. 2.3 a 2.5. Ostatni se ukazaly jako nestabilni. To vse je popsano pro revizi B1. Revize C1 a C2 jiz maji FW 3.02, ktery taky doporucuju ponechat a prozatim neprehravat jiny, nez se poradne odzkousi.
PS: Ja osobne nyni pouzivam DWL-900AP+ rev.C1 v rezimu klient a je napojen do routeru DI-804V. Prozatim jsou na nem poveseny jenom dva pocitace a beha to v pohode.
Po nahrání firmware 2.61 hack (nejdřív chtělo AP reset to factory defaults - jinak upgrade končil hláškou checksum error), jsem zkusil přepnout do klienta a ejhle, proti xi626 to jede už 5 hodin bez jediného problému. Ale proč o tom píšu.
Je to nakonektěné na 5km - takže ext anténa jedna báseň;
za tím je připojen DI-614 do LAN, dále přes další switch já a i notebook; taky několik bezdrátových klientů xi626 a hlavně jeden klient s ext anténou (+- 1km) přes Signamax flashlej na totéž (2.61 hack) a přes switch 2 počítače.
Zatím vše drží perfektně i po schválně vyvolanejch restartech všude možně.
Až budu mít zase doma mašinku s linuxem, tak se vnutím na příposlech a poreferuji, jak se to chová objektivně, nejen subjektivně.
Mam na nem pripojenych 40 ruznych bezdratu v ruznych lokalitach a vypada to ze je to na neho tak akorat dost. Prumer neklesne pod 40kbps/s po cely den. Tak se ptam ma na 900+ jeste nekdo vic odzkousenych lidi ? At vim kde je jeho hranice. Diky