Zdravim,
takze ja sidlim v Neredine na Zapadni ulici, a taky na Kolarove namesti skoro v centru.
CO muzu nabidnou jsou nejake pocitace na servery (myslim ze to nejsou masiny ale pokud staci neco na routovani pak neni problem, dal pak delam neco malo Linux a webiky)
zkontaktuju asi via ICQ zitra nekoho s orga pac pro me asi eni probem udelat uzel v centru (jediny probelm asi zaruseni) a potom mno na zapadni jsem hodne dole ;( takze tady asi nepomuzu}
kde se muzu podivat v jakem stavu je aktualne sit ?
jo jeste jsem puvodem z Lipnika a drive jsem mel na balkone v 8 patre retranslaci firmy ZEAL z hranic do prerova na olomouc ale videt neni asi ani ze strechy :( ale chce to zkusit mozna jo ozve te se na ICQ kdo je z linika
mno ted mam k dispozici nejake 120ku s 32megama pameti funkcni plne ... budu mit silnejsi stroj jakmile upgraduju svuj server PIII 450 128MB ozvete se mi je nejak mozne se pripojit na zapadni ? neredin? zkouska mozna uz tento vikend ?
2 tiliko: skvele, jestli budou sektorovky tak je to super - mam doma uz potrebne konektory, takze pristi tyden bychom se mohli u pm sejit a spolecnymi silami prejit do dalsi faze a to pripojeni dalsich lidi - treba wearita, nebo turka. zatim asi tak.
2mickeyM: pohodickaaaa. telefonoval jsem s tebou ze jo .ok, tvoje pomoc bude prinosem - takove lidi potrebujem - a ne ty co z nas vsecko vyzdimaj(nejen prachy, ale i energii do zivota).
No to proste VYCHAZI. Hec :) ja muzu (a chci :) udelat spoj na PM ale cekal sem na sektorovku abych zabral i wearITa :) takze tak asi - vcera sem sehnal vsechny podpisy, predevcirem sem sehnal povoleni od firmy jit na strechu takze papirove je vse HOTOVO:)
Z cehoz => budou prazdniny, dnes odjizdim do parize, vratim se ve stredu. Ve cvrtek jsou uredni dny na bytaku, zajdu to orazitkovat a prakticky muzu zacit. Nemam ale material, proto se chci poradit co budu potrebovat(byl tu ten problem lam nastinen :) -
-
-
-
potrebuju antenu, potrebuju WIFI kartu do PC, potrebuju kabel od anteny do wifi plus redukce atd,potrebuju linux a jeho nastaveni. Mam PC, sezenu napajeci kabely, datove kabely router-MojePC atd. Dale potrebuju nekoho, kdo je schopen a ochoten zmerit data na strese, abych vedel, jestli antenou mirim dobre a jestli vubec dosahne apod.
a potrebuju pekne pocasi :/
pls, budu velehluboce zauzlovan komukoliv kdo by mi mohl pomoct :) nechte si to ten tyden projit hlavou adejte vedet :)
Skiff
Zatím ale nevím kde.
Mělo by to proběhnout někde, kde dosáhneme na internet.
Uvítal bych účast někoho, kdo může nabídnou funkční základní desku(y) na roter(y).
cau potrebavol bych nekoho kdo by mi poradil chci propojit NODe MickeyM.wrk a MickeyM.hom ktere jsem dal na mapu a pak asi taky se prepojit k Vam ale potreboval bych zmerit to z wrk ktere je na Kolarove nam. na hom ktere je neredin Zapadni
navic navrhnout reseni ... anteny atd pomuze mi nekdo ? pripadana odmena za cas se da domluvit
chtel bych to ale asi tento vikend 1.-2.11. abych to mohl co nejdrive rozjet