tak dalsi zoufalec v doliku.
prosim, kouknete, kde sem, a jestli si muzem nejak pomoct. na setha zrejme nevidim. mam dobry pristup na pudu i strechu, ale jediny, co myslim vidim dobre je kopec nahoru na divci hrady. nevim, jestli vidim na anta. zjistim. jinak jsem uplne novy a vim prt, takze me opravte, jestli placam nesmysly.
dik vsem,
deli
Koukam, ze je nas utopenejch v Radlicky mezi dvema kopci docela dost.
Nevim jak by to bylo s pristupem na strechu, pak by se mi otevrela cast Prahy smerem na V a JV, ale na druhou stranu, na tintina (podle fotek) pres kopec nevidim.
Na AP v Xaveriovy bych ze strechy mel videt. Zkusim si pucit fotak a dohodnout pristup na strechu, pak budu vedet vic.
Zatim ahoj Honzis
takze lidicky
nekdy kolem 20. zari je uzaverka lidi co se chtej pripojit na AP radlicka
secte se jejich pocet, jim se vydelej predpokladany naklady
nakoupi se material a zbuduje se AP
takze kdo ma zajem necht se vozve
SVOLÁVÁM SETKÁNÍ VŠECH LIDÍ,CO SE CHTĚJ PŘIPOJIT NA BUDOUCÍ AP RADLICKA(Xaveriova27) DO HOSPODY U SV.ANNY (Radlicka112) V PONDĚLÍ 15.9.03 OD 20,00 HOD *****
poznávací znamení :"šátek na hlavě"
Pánové nevíte o nějakém řešení pro Moulikovu 2 (na mape jsem si to oznacil node Bredynet). Hned vedle je node Smichof, ale uzivatel Deu je nedostupny a vlastne ani nevim, co tam ma, v jakem je to stavu a tak. Zatim jen teoreticky, jsem novacek, uvazuji, do jakeho zarizeni budu investovat.
Potrebuji _hlavne_ internet na pouzitelne rychlosti za rozumnou cenu. Zni to barbarsky, ale lokalni sit, sic zdarma mi nic moc neprinese.