tak , ted makám na jedné síti v centru a jakmile to dodělám tak vylezu na tu střechu a dám tam AP už ho mám koupený a válí se zatím v koutě i s přijímací kartou, jenom k tomu budu meset sehnat někde antény, poradte mi kde, pak to testnu s kámošem a potom se můžem připojovat.
Potřebuju připojit v zábřehu v ulici Na nivách mužu si koupit 60 parabolu a hodit ji na střechu ale potřebuju co nejrychlejší odpověď jak to pujde... 604 183654 Moc díky
ahojky vsem. jsem ochoten investovat do AP a dalsich aktivit spojenych s vybudovanim wi-fi site. za predpokladu ze pujde o free sit s naprosto pruhlednym hospodarenim....momentalne se nachazim v mariankach u kostela..teda spis u hriste...s umistenim cehokoliv na strese neni problem !flamer:
Presne k tomu ucelu mapa na czfree.vsb.cz slouzi a kazdy kdo ma o spojeni zajem se muze do teto mapy zanest. Je absolutne zbytecne zrizovat nejakou dalsi mapu.
Hele tak me napadlo, kdyz jsem dneska zanesl do mapy dalsi bod, ze by stalo za pokus ziskat nekoho v tom vyskovem panelaku na Maroldove v Ostrave-Privoze. Je od tamtud vyhled na celkem solidni kus Ostravy (Slezskou, Marianky i centrum ... na druhou stranu pak Privoz a kus Muglinova)...