bydlim tesne pod Zlutakem, na Lipove 3. Chtel bych se pripojit asi pres Oldu a rad bych vedel, jestli jsou pobliz jeste nejaci jini lide, ktere by to zajimalo, ci maji podobne cile.
no ja stavim tedka u sebe AP s tim ze se budu taky snazit pripojit na oldu + jsme premejsleli o pripojeni do kohoutovic na ktery pekne vidim ale tam to nevyslo protoze negdo prehodil AP na host
co ohledne pisarecke casti te zajima? ja sem pripojenej pres Oldu a pohoda... bude se tu stavet nejaky AP?... sem na Vinarske30 moje sito je odevsad videt
to skirit: Ja se asi nejspis pripojim pres Oldu, ale stale nevim, jak to vyresit s hardwarem. Pokud chces mit AP, dalo by se taky uvazovat o nejakem lokalnim spojeni na Zlutem kopci.
to Slimak: myslim, ze Tvoje sito nevidim (teda kdyz jsem byl naposledy na strese, tak sem si niceho nevsiml), btw na jakou vzdalenost se da sito pouzivat? ja totiz jeste nevim, jakou antenu mam pouzivat...
2 Georgino - To sme skoro sousedi, bydlim na Vinarske 30 cca 100m od tebe, sem tuhle sel ze skoly a vsiml sem si na tvym baraku anteny , taky sem pripojenej pres oldu, chtel bych se zeptat jak to mas se signalem a rusenim,.. ? nemas s tim problemy ?
huh,, no to ja su na tom pomerne hur, kdyz sme u tech procent signalu, tak mi diagnostickej program hlasi tak okolo 1-5% nicmene kdyz se jednou pripojim tak se nepustim , spis mi treba vypadava cely spojeni,.. :( ale je fakt ze o nejakejch 10 vyskovych m vys asi budes...
zajimalo by me jak do tech bohunic vidis,, mas nejaky fotky? ja z tech bohunickych baraku vidim sotva anteny... kdyby te to zajimalo, muzu ti ty fotky ukazat.. na netu je nejak nemam... asi my zrusily tu stranku....