Jenze my Porubaci se k tobe (zatim) nedostanem...:-( Pokud vim, tak Poruba a Zabreh zatim zijou svym zivotem. Pritom by stacilo spojit Xlibora s Mgolemem...
omluva vsem co se dnes mezi 20-23 chteli pripojit ale princezne na kterem tento hub ted momentalne bezi (absolventce VS studia informatiky) chybi PC mysleni tudiz kdyz vidi zapnuty komp tak ho vytahne ze zasuvky (aniz by ukoncila aplikace) budiz ji omluvou ze je ucitelka......
A pro me poucenim ze nemam skudlit a ten swich konecne koupit a ne se delit o jeden port na AP.
vice Hubum se nebranim.... naopak muze to byt zajimave.....
tak ze 10.153.16.4 nebo 10.153.16.6
v patek 3.10. v provozu nonstop a totez o vikendu
(konecne mam swich Micronet 608 libi se mi ze jsem nemusel predelavat TP umi jak normal tak krizene a sam pozna jaky kabel tam je pri cene 1000kc velmi dobre reseni
Podle me je to prefektni varianta vymeny souboru s vyhledavanim chatem a jinymi pikantnostmi.
Prenosove rychlosti jsoou pres 100k/s
Tak lidi pojdme slidet filmy, hry, obrazky ale i treb a SW!!
Nebojte se toho
musim pochvalit UFO, petr.radegast, Michael, czr00t a dalsi, kteri jiz vyzkouseli a myslim ze jsou spokojeni.....
O co jde...
Na urcenem IP (serveru) bezi tzv Direct Connect HUb je to SW, ktery propojuje vsechny uzivatele s nainstalovanym klientem DirectConnect spolu a dohromady. Strategie sje stejna jako u vsech P2P siti tudiz kazdy s uzivatelu "nabidne" neco ke stazeni. Jiny si to muzou stahnout prohledavat atp....
Je to rychle prehledne....
Direct Connect (DC) klientu dnes existuje velka rada. Kazdy si muze vybrat.
Obdobne funguje napr. i Kazaa, Morpheus, WinMX atp....
Nekdy minuly tyden jsem pri stahovani filmu od Guga (ja jsem v Porube, Gugo v centru) dosahoval prenosove rychlosti az 330kB/s, coz si myslim, je velmi slusne a ten film, jsem mel stazeny za 35 min!!! Je to jen dalsi z rady argumentu pro DC++, jede to pekne, i kdyz musim priznat, ze opravdu zalezi na mistnich podminkach...