Ahoj Lidi
Chtel bych rict jenom neco k AP Lerchova. AP je provozuschopne, takze pokud mas nejakou Wi-fi sitovku, tak ho muzu nechat jet. Ma to ale jeden zasadni hacek. Zatim se mi nepodarilo zprovoznit posilani paketu mezi jednotlivymi sitemi. Tedy, da se pripojit na APcko, ale prez nej se uz neda dostat dal treba na Martina. Jak jsem si myslel, ze by to mohlo fungovat, to nefunguje. Kontaktoval jsem proto Vladkiho a doufam, ze se ozve a poradi.
Na odzkouseni signalu to ale bohate staci. Proste napis, az to budes potrebovat a ja to necham bezet.
Myslim, ze je to asi nejlepsi reseni, pouzit HW AP jako klient, ovsem problem by mohl nastat, pokud by to bylo potreba propojit pres switch na vice PC, to bych si jeste radeji nekde overil...primo u prodavajiciho ne, ten by vam rekl, ze URCITE JO :-)(jenom aby to prodal :-) )
2 Oldanima:
Diky za nabidku pomoci, ale uz se to podarilo vyresit.
2 Orwen:
POkud si hodlas poridit nejake HW AP, nebo cokoli jineho, tak budu potrebovat znat jeho MAC adresu, abych ti mohl povolit pristup na svoje AP
2 All:
Tak jsem rozjel APcko na lerchove tak, ze uz ho snad necham jet porad (mozna s drobnyma technickyma pauzama). Obecne informace jsou tyto:
essid: czfree.net.lerchova
kanal: 3 (muze se zmenit)
8dB vsesmerova antena
Pokud mate nekdo zajem a chcete vyzkouset signal v okoli, tak muzete. Ja bohuzel v soucasne dobe nemam na cem. Zatim ale neni povolena zadna MAC adresa, takze se nelze na APcko pripojit.