Ahoj, lidi!
Tak připomínám všem, kteří mají ještě zájem o připojení k CZFree v rámci Braníku, že schúzka je zítre, to jest v úterý v 19:00 v hospě U starého pivovaru (na Branické ulici proti tomu rozpadlému klášteru). V místnosti napravo ode dveří je rezervovaný stůl - heslo pro číšníka je CZFree.
Těším se na vás.
Elvira
ahoj tak jsem asi 15 minut na foru a mel bych zajem se pripojit na Ap, ktere provozuje duda nebo zvahov(doufam ze to pisi spravne). bydlim v ulici na usedlosti 1556/2 ( vlastne toereticky ve vlnitý, která je na dolním konci baráku. vidín na velký kus jižní spojky a města, protože mám okno ve třetím patře) pokud by mel nekdo mi osvetlit pripojovani a jine veci, budu moc rad...v tomhle jsem lama...na oplatku nabizim pujceni notebooku nebo kratkodobe nejakeho hardwaru sitovky atd. Dik moc vsem a nezlobte se za lamersky dotaz, do prahy jsem se pristehoval minuly tyden... neGryk
> Stay d
Dane,
to, ze kritizujes lidi z Branika mi nevadi, oni postouchnout urcite potrebuji. Vadi mi ale, ze svymi vylevy odrazujez noveho clena komunity. Treba prave on se muze stat tim "tahounem" Branika, kdyz Duda zmizel (nikomu se neozyva). A o mereni signalu u Dudy toho taky nejspis moc nevis, ta situace u Dudy byla podstatne slozitejsi.
Nakonec: prosim Te, na tenhle prispevek jiz neodepisuj. Muzeme si o tom povidat az se sejdeme, jak jsme davno planovali. Ozvu se Ti telefonem, ale nebude to hned.
Zdenek.
Nevim jsem na czfree opravdu kratce neznam pomery ani technologii,ale mam chut zdrhnout od dial-upu, zvazim jestli mam prevzit organizaci na sebe. Nevim jak jsou na tom ostatni,ale jde me o to, abych se co nejdrive...max. mesic pripojil k internetu jinak nez pres dial-up. V tom je zakopany pes.
Urcite nejake problemy budou,ale problemy jsou od toho aby se prekonavali....co to opticke pojitko, server je nejmensi problem a antena na strese mi taky nepripada jako velka obtiz. Jen bych rad s nekym mluvil osobne, protoze si myslim ze osobni kontakt je nejdulezitejsi a nahradil by tady mnoho prispevku a ujasnovani reseni. BTW neni to prvni ani posledni AP, tak nejdeme neproslapanou cestou...
Bydlim v Branicke a chtela bych pozadat nekoho z okoli kdo by mi rekl jak se veci maji jestli je tam nejaka moznost pripojeni a nejake podrobnosti nebo plany. Asi by bylo lepsi tyhle veci resit primo ve foru ale shanim net protoze ho nemam tudiz nemuzu sledovat forum. Proto prosim nekdo zasveceny ozvete se mi na ICQ 255232258 (mobil) i offline vymenime si tel. cisla. Diky moc
Martina
Tak neco malo informaci ohledne pripojeni na Braniku.
Situace zde neni opravdu ruzova.Chtelo by to urcit cloveka,nejlepe nekoho,kdo bude mit i pripojne AP aby zahajil iniciativu na tomto poli.
Lidi,kteri se chteji pripojit je aspon podle mapy hodne bohuzel tech aktivnich kteri vydrzeli(skalni jedinci) je opravdu minimum.Ja vim jen o 3 lidech.
I toto byl jeden z hlavnich duvodu proc jsem upustil od stavby AP pro Branik.
Je to vsechno hlavne o penezich a ikdyz me to bavi nebudu investovat do neceho co v podstate nepotrebuji.
Pokud by se situace zmenila a nasli by se lide ochotni do toho jit (ale na 100%) rad se znovu zapojim.
Jinak budu tak jak vsichni vyckavat az se nekde objevi nejake AP kam se pohodlne pripojim.
Pokud ma nekdo z Vas jeste skutecny zajem o budovani site na Braniku tak mi poslete PM ,pokusim se dat dohromady seznam lidi a moznosti co se delat .
Z osobni zkusenosti mohu rici, ze se stavbou APcka nma cenu cekat, az se nejak vsichni dohodnou. Jdi do toho, postav a uvidis, lidi te postupne budou kontaktovat a pripojovat se. Je to sice investice, ktera neni uplne zarucena, ale kdyby kazdy cekal, tak CZF nikdy neexistuje.
Zdar, tak se mi podarilo ziskat velmi kvalitní připojení na internet, tímto upoustim od veskerých aktivit od vybudování AP. Prominte,ale uz Vam nepomohu. ........neGryk........