Tak jsem se procetl cim se dalo. No ne ze bych rozumel vsemu ale jedna vec se mi nezda. Mam pocit ze se vsechno toci kolem internetu. I kdyz se tady pise neplette si to s ISP tak to stejne tak vypada, jako by slo jen o pripojeni na internet. Ja internet mam a pro moje potreby mi staci. Jedu pres mobil za 1000.- pausal, pokud mate nekdo zajem o moje zkusenosti s timto pripojenim napiste. Jeste se budu procitat tim vsim tady, docela mi chybi nejaky sumar informaci..jevi se mi to nejaky chaoticky. Pokud bude nejaka seance urcite prijdu.
Mabi: nevim co te vede k tomuto zaveru. Nejde jen o internet, jde o sit mezi lidmy, vzajemnou komunikaci, vyuzivani modernich prostredku a poznavani novych lidi. Internet je jen jedna z mnoha veci, ale pro mnoho lidi podstatnych, ostatne pro koho ne v dnesni dobe, ze?
CZFree.Net South Prague Admin & Mapper
Vazeni clenove ZAP-01, dovolte mi male shrnuti:
18.11.2002 - prijem novych clenu zastaven
8.5.2003 - novi zajemci vydrzte par tydnu
29.5.2003 - neni dostatek internetove konektivity, novi clenove se neberou
29.5.2003 - zadny jiny AP nebude.
---------
Chapu ze je vybudovany funkcni AP a nemate duvod neco menit. Proc to vsak nerici rovnou? Nevim proc by nemohl vzniknout novy AP? Pokud je jediny duvod konektivita na internet pak je to tady JEN o internetu.
Pokud se mylim, prosim opravte me.
Dekuji.
Ahoj, chci se tady zatim jenom predbezne zeptat: uvazuju o pripojeni na FreeNet,ale nevim jestli je od nas pristupny nejaky AP(nerad bych koupil sitovku a pak zjistil ze je mi na nic...)-bydlim nahore na Zbraslavi v ulici Melioracni-koukal sem,ze nejbliz je asi ZAP01,ale primy vyhled mi bude asi zakryvat roh te velke hranate budovy "VUMOP" a jeste k tomu tady nekdo psal ze ZAP01 dalsi lidi neprijima.
Moh by mi prosim nekdo ze zasvecenych poradit
Diky
Ahojky!! Měl bych pár dotazů:
- jak zaznamenat svůj node do mapky, když ta končí někde kolem Radotína (Zbraslav už tam není)
- jak to tady vypadá s připojením. Bydlím v ulci ke Kamínce (nahoře na sídlišti Zbraslav) a rád bych se připojil
-nějak to vypadá, že se tady s tím nic neděje (chce to víc iniciativy), rád v tomhle hledisku pomůžu...
Behem pristiho tydne sem postnu aktualni seznam lidi kteri jsou zapsani v nasem seznamu cekatelu.
Pokud na nem nebude a chcete byt, tak az ho sem postnu, tak bud poslete PMko, nebo email nekomu z adminu apcek, nebo uz tu doufam bude uveden link na www stranku s registraci cekatele.
Dalsi tyden bychom pak udelali schuzku cekatelu kde se upresni kde presne kdo je, kam vidi, zda treba neni vice lidi v jednom dome ==> spojeni via ethernet, atd. atd. a nasledne se zacne pripojovat.
Fajn!! To je dobrý... Ale co když se chci připojit až později (tedy až nějak zplaším anténu a tak). Myslím tím začátkem příštího roku. Bude to taky možný? pa