Díky JardaK za ujasnění technického řešení NODu. Konečně mám přehled co a jak. Rád bych se ale, pokud možno, zastavil a mrknul na to osobně. Šlo by to zítra nebo pozítří k večeru?
Díky tilikovi za prověření správné instalace WiFi v mém serveru/routeru. Doufám, že se brzy dostaneme i k měření signálu na střeše. Pivní tácky se mi zatím sehnat nepodařilo. :(
OK. Zprovoznění P. M. je strategicky důležitá aktivita. Kdyby se hodila moje pomoc (např. s instalací Linuxu), stačí se ozvat. Jinak víkend (zvl. sobota) mi vyhovuje, jak co se týká obhlídky u JardaK, tak měření signálu u nás na střeše.
cenová nabídka je myslím vyhovující, rychlost (34kbit na jednoho) taky (aspoň pro mě), ale jak to bude s tím sdílením? prostě, kdo dřív zabere, má větší rychlost? bo pro všechny stejně?
04.10.2003 v 11:45
tiliko
04.10.2003 11:58
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Takze jsou konecne propojeny NODy JardaK a P.M., rychlost je nejvyssi mozna (samozdrejme ze dodrzujeme podminky Generalni licence - musela na to padnout 23dB antena). Ted bych rad rozsiril sit k Tilikovi (nejspis pres NOD Geodet, pripadne Fukin), vybudoval IGW na NODu P.M. a pomohl s pripojenim Milarb a Cyberx.
Mnou udelana antenka podala nepresvedcive vysledky (velky utlum kabliku).
prosim hity.net aby si delali reklamu na bilboardech vedle dalnice a aby nevyuzivala nase velmi navstevovane forum pro dalsi reklamni kampane ve stylu oficialnich nabidek. diky.
jinak jardo posli vice informaci jak se to podarilo u pm rozjet. zatim ahoj.