Zajímalo by mě jestli je možné nějakým způsobem regulovat výkon i pod windows (zejména wxp) ?
Mám kartu XL-626 a v originálních ovladačích jsem tuto možnost nikde nenašel :-(
Ahoj,
planuji zprovoznit Linuxovy router se 2+ kartami ZCOMAX XI-626 . Vzhledem k me situaci budu muset pouzit nejake slusnejsi parabolky a regulovat vykon.
Zajimalo by mne, zda pokud budu mit pod Linuxem dve karty ZCOMAX XI-626, zda u nich pujde individuelne regulovat vykon. Anteny totiz budou muset byt na ruznych mistech = ruzna delka kabelu = ruzny utlum > potreba ruzneho vykonu karty.
Co musím mít všechno zapnutý v kernelu (2.4.19), aby mi chodil ten hostap ? V mém současném setupu to při modporbe hostap_pci hlasi neco jako "couldn´t inti module". Co s tím ?
Ctirad > není něco jako. Při pokládání dotazu musíš specifikovat, co přesně modprobe hlásí, a jaká je tvá současná konfigurace (i typ motherboardu, at/atx, chipset, atd...), jen tak jsou ostatní schopni odpovědět...
No nei to tak uplne ruzove, kamos ma W2K, teda pravda nevim s jakym SP .. , ale proste tu kartu to nepoznalo :( a ovladace sem nikde nenasel, kazdopadne pod FBSD jede v pohode, uz nam na tom jede MAP-01