tak uz jsem se zapsal do mapy...bohuzel nikdo vedle me neni functional, ale puze planning. napiste mi nekdo kdo bydlite na opatove u hotelu, muzem se domluvit a zprovoznit to
Mam mensi technicke potize pri stavbe ap jklamo. Nezapujcil by mi nekdo kartu Zcom XI 626 nejlepe do 6.10? Problem je v tom, ze na stavbu meho AP mi jeden dobrodinec prispel kartou, pro kterou nejsou v Linuxu ovladace. Takze musim koupit tu Zcomku, ale dodaci lhuty jsou dlouhe (teda pokud za ni nedam nekrestanske 2000). Nebo pokud by nekdo vedel o obchode, kde ji maji na sklade za slusnou cenu....
Predstavuji si to tak, ze nekdo napise hezky letak, ktery ja odsouhlasim, vytisknu a zasponzoruji rozdavani. Rozdavani by melo byt pouze na hlavni domovni dvere
a branky baraku. Zastavky nemaji povolenou bezplatnou inzerci. Schranky v zadnem pripade.
To že je spoj letovanej při výkonu 100mW a při frekvenci 2,4Ghz nehraje moc velkou roli. Buď si jistej, že takto udělané to bude mít větší útlum než ty dva konektory.
Co takle mechanická srtánka věci ? Neumim si představit, že mi z počítače vede kabel kterej se dá ohnout max. poloměrem ohybu 55cm! Navíc tíha toho kabelu by mi dřív nebo pozděc ulomila konektor.....
utlum tech konektoru bude vetsi, protoze jsou tam 3 prechody. 2x pajeni jehly na stred a 1x spojeni jehel. Pokud se jedna o pocitac, ktery se premistuje, chapu, ze se kabel ulomi nebo nepripevni na stalo. Pokud se jedna o AP, tak se da kabel
pridelat na pevno a tudiz se nic nenamaha.
Neobhajuji sve reseni, jenom o nem vazne diskutuji. Pokud bude vetsina proti, pridelam dva konektory navic.
Jeste pro upresneni:
na kabel H1000 nelze RSMA napajet primo. Musi se, jak jsem jiz uvedl, pouzit cca
5cm lanko pro spojeni RSMA a H1000. Jako lanko staci treba stred z H155. Tudiz
realizovani praveho uhlu, ktery jsi asi mel na mysli, neni problem. Co se proveseni
tyka, tak tady ti nepomuze ani pigtail, pokud nedosahne az na zem! Zase je lepsi
pouzit podlozku pod H1000 tesne pred pocitacem, ke ktere se prilepi paskou nebo
jinak na pevno uchyti.