taq sem se dival na hity.net a reknu vam, ze taky zustavam pri vas, pac se mi zda limit 3gb na mesic moc malej, i kdyz ta rychlost je celkem dobra, ale na druhou stranu, cim rychlejsi, tim vic stahnes -> vic platis...
3 GB / měsíc = 100 MB na den.
to ti nestačí ? U Meritu je 64 kbit za 550.- a je tam taky limit 3 GB.
ale nevýhodou u Meritu je že instalace stojí 13000.- (musíš mít technologii Cisco)
nerikam primo ze nestaci, ale porad je tam limit... a vo tom to je . nejakej film bys stahl za dejme tomu za 2h a 650 mb v tahu... to je vic nez 25%!!! a dvojnasobek quli prekroceni o 1mb se mi taky platit necce. pro nekoho je to mozna dobry, ale moji malickosti je to porad malo...
No kazdopadne je to levne komercni pripojeni dobre alespon k tomu,ze to tady trosku ozilo... Take doufam,ze czfree prezije, nebot je to jiste jeden z duvodu velkeho rozmachu wifi u nas.
Kdo pojede na vex, tak v pavilonu Y bude samostatnoa prezentace jen pro wi-fi :)) tak se tam mrknete. Ja budu v Kcku na MS CR v pareni :))))))))
p.s.:bre videt ze u fukina to facha, mam to bliz nez na jardu precejenom, ale to sem nechctel - ja sem ted nepisu, p¨rotoze mi zacal maturitni rocnik takze vite jak, ale uz mam zhruba od pulky lidi v baraku ty podpisy - jen co dorazi dva borci z dovolenky a podskrabnou, muzu zacit makat na techjnicke strance veci :)