prvni provizorni test slepenej izolepou probehl z meho balkonu az moc dobre.. nato ze nemam primou viditelnost na zadne ap.. jen mam primou viditelnost na hnusnej hnedej barak predemnou...
Site : 8 [ jen by mne zajimalo co je to za sit IPB REAL.. na sedmem kanale jsem chytl celkem 4 site.. [arnarfjalla, SIT49, a nezname.. reknu BSSid . 000625C5E858 .. ostatni nejsou zajimave ;P
jo jinak UPLNE BEZVAAA .. akorat se chci zeptat jestli nekdo nema nejakou pevnou lepici pasku.. thnx
21.09.2003 v 17:30
Digletton
21.09.2003 17:36
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Diglettone, uz jednou jsem ti rikal, ze na Arnarfjall taky nemas narok. Bud si aktivni na vlastni pest, ale nase jmena z toho vynech, pokud se s nama nedohodnes. Nevzpominam si, ze by ses na neco ptal... Spolecne veci jsou na dohode vsech, jmeno Arnarfjall je navic hlavne a predevsim na dohode se mnou.
Příspěvky obsahující špatné nefungující neaktuální hypertextové odkazy jsou ztrátou času pro ty uživatele, kteří na ně kliknou a zjistí, že nefungují, proto byly moderovány jako off-topic.
Až sem Diglettone je to objektivní na plné čáře. Máš možnost je případně opravit a sdělit mi to, pak to bude o něčem jiném.
Poslední příspěvek ohledně energie a icq je totálně mimo a označuji je jako FUD (viz FAQ), aby nedošlo k nařčení, že je to subjektivní, přiznám svůj omyl, že jsem nereágoval na tvou poznámku, že si chtěl napravit vzniklý problém až teprve dnes a místo toho jsem napsal příspěvek nad tím, takže ho stahuji a dávám jako FUD, protože je chybný.
Poslední věc k této záležitosti, buď příště prosím více opatrny, co se týče společných věcí a napřed se o nich s ostatními poraď, patříš do komunity a komunita znamená, že se lidé uvnitř ní na věcech společným přístupem domlouvají, ale to asi už víš.
Dále bych už to prosím zde nepitval, nebo zakydáme vlákno tímhle problémem, dřív než, příjde vůbec čas nějaký web o cloudu řešit, když ten cloud ještě vlastně není.
Kdyz uz se tu rozpoutala takova mela kvuli ruznym forum a jejich nazvum, rad bych jeste dodal (puvodne jsem to chtel nechat na osobni domluvu, ale zda se, ze neposedove nevydrzi...), ze osobne navrhuji, aby se nase pripadne interni forum (Arnarfjall) zalozilo na NASEM AP-cku. Priznavam, ze zatim nemam v merku zadne konkretni hotove PHP forum, neb mam jine starosti, ale snad by nemel byt problem neco sehnat (= NAVRHY VITANY! kdo muzete, hledejte a zkoumejte!). K tomuto zaveru jsem dosel po zkusenostech s Connected Forem v ramci provozu ZPNetu. Nevim, proc mit soukrome forum nekde na druhem konci netu, kdyz ho muzeme mit "doma".
Pokud bude nazor ostatnich jiny a oduvodneny, beru to. Nicmene ma-li to byt neco pro vsechny, pak je asi dobre, aby se na tom "vsichni" dohodli spolecne.