26dBi jdou norm koupit, ztim jsme premysleli jen o vypujceni na test. To co jsme chytili bylo na 2 plechovky na (kolik to mezi nama sakra je?) a skrz pudu baraku na konci moji ulice. Ale bylo to vic nez takovej ten zablesk.
A meril jsem na strese, vylez na komin a postavil na spicky. Jinak to ode me nejde. (pokud mi nekdo rekne proc to tedy musi byt ode me, ok, ukaz lepsi variantu )
Jeste nez vsichni clenove prejdou na vnitrni diskuzi male soukrome info: Dnes jsme s profixem zbastlili všesměrovku a umístili jí na HELL-LSD. Profixovi vylít signál z 22% na 60% a lebedí si. Zároveň jsme při tom způsobili to že LSD nemá spojení na RIK. Nevíme co se stalo. Zítra pořešíme.
Kazdopadne, nyni se dostavame do faze, kdy obe AP jedou na plny vykon takze vsichni zajemci o pripojeni do CzFree v nasi oblasti nestydte se a OZVETE se, a hlavne se nelekejte, ze usiname protoze vetsina internich zalezitosti se bude resit na vyse zminovanem portalu, dale - kvuli signalu z nasi vsesmerovky na AP LSD bude zitra Azzie behat vsude mozne a
merit signal, takze mu drzme palce at nameri dobre hodnoty.
Opet kvuli signalu z AP LSD se bude bastlit vsesmerovka nova
ne tak uspechana a doufejme ucinnejsi. tot prozatim vse
Zdravim. Jsem nováček. Bydlím v krči v ulici hurbanova. Vidím směrem na kačerov, na pankrác, žižkovský vysílač. Je možné se v této lokalitě připojit do czfree s možností přístupu na internet nějakou rozumnou rychlostí?