myslite ze by byla nejaka moznost pripojit node ,,Zusta,, v Heydukove ulici?je to nejvyssi patro ale na strechu uz nemuzu! zkousel jsem to tam promerovat PCMCIA od Ciska a chytil jsem tak maximalne Pavouka007 a Rasana!Dekuju za jakoukoli informaci!
Bydlim v ul. U Libenskeho pivovaru 14 ve druhem patre chtel bych zjistit zda mam nejakou sanci na pripojeni. Nejsem casto pripojen a tak by jsem se mohl s nekym sejit na caji,kafi,pivku.....co hrdlo raci. cislo na mne je 604642568
Ahoj,
Chci se taky pripojit, bydlim na nam. Holeho 13, v prvnim patre a koukam do dvora, takze budu muset na strechu. Ze strechy je videt cely libensky dolik, nafotim nejaky fotky jen co se dostanu k fotaku. V monitoru jsem koukal, ze jsme v bloku 4 zeleny, tak alespon 3 by sli lokalem po kabelu.
Takze kdo mate zajem o pripojeni v oblasti Palmovka pod autobusovym nadrazim, bezi na nodu Palmovka - aspi4345 APcko na kanalu 8 s ESSID CZFree.Net.palmovka, polarizace vertikalni, DHCP ano
Cauky, chtel bych se pripojit. Bydlim na Palmovce v ulici U Libenskeho pivovaru 1 v 1. patre. Pred mymi okny se nachazeji kancelare Mainlu. Je nekdo blizko, kdo by mi mohl poradit jak na to? dik
Mam jako vetsina dotaz zda a jak se mohu pripojit bydlim v ul. Na Kopecku bohuzel mam vyhled jenom na Tram na Zizkov a na Sokolovskou ul. a na Prazsky hrad nevim jestli se dostanu na strechu. Bohuzel jsem tu nenasla nikoho v teto ulici :(
zdravim.
No ap, bylo z duvodu nezajmu zruseno. V kazdem pripade pokud se nekdo chcete pripojit, tak je lepsi mi napsat na mail a dojednat to osobne. Tohle forum uz tak nejak z principu prestavam cist.
alp zavinac seznam.cz
Ahoj,
nevim jestli vyhled smer zastavka Vosmikovych je idealni. Nevidis spis pres park smerem na Karlin a Zizkov? Tam by mel (pokud me pamet neklame) byt videt node czfree.net.cross a babka00001 od cznetu. Jeste bys mohl chytit casablancu. Pokud mas zajem, muzu prijit s notem a rict ti, co ja na nem bych mel dostupne (pokud nechces do fora napis PM).
Lovu zdar, DB.