AHOJ KO
vypadá to že v nevance bych chtěl hodit 2,4Ghz ACCES POINT s funkcí BRIDGE a opakovače. Kde máš tu svojí sí?, potřeboval bych v na přímou z nevanky někam na střechu.
Ahoj,
Já bydlim v Jiránkově a mam 2 kamarady z Makovského
(panelák vedle stanice sídliště řepy). Dá se říct, že jsem na půli cesty mezi Nevanovou a Makovského. Možný AP.
Nazdarek, neplanujete nekdo z Rep AP na tech vysokych panelacich v ulici Galandova popr. Na Chobote s vyhledem na Hostivice, snazim se pripojit Hostivice, ale do Ruzyne je to prec jenom dal a navic na zadny bod neni primo videt.
Bacha na legalnost tech anten na strechach,mi ted resime jen pitomi propojeni dvou bytu ob patro bres chodbu, a divili by jste se co po nas vsechno ty urady nechtej
(Samozrejme zalezi na tom komu ten barak patri), nas bohuzel obecnimu uradu :(
na CZFree.NET jsem narazil nedavno a velmi mne to zaujalo. Dela uz nekdo nejakou sit v Repich nebo jsou zatim jen plany?
Ja bydlim v 7. (poslednim) patre ve Spanielove ul. na kraji sidliste a vidim krom Rep taky na Bilou horu, Kosire a ze strechny (zatim jsem tam nekoukal) by bylo mozna videt na Ruzyn nebo Dedinu.
Ja taky upozornuju na povoleni. Opravdu je nutne mit povoleni vlastnika baraku. A to beze srandy. Jak zkrat naznacil (jeden z useru moji-nasi site laudova 1027), a to na kazdy vrtnuti do steny. Napriklad my tedka musime delat projekt nakresy a zadat a behat jen proto ze chceme si vrtnout do podlahy (a to jen uvnitr baraku , kde jiste nejde zadny kabl- je to ruzek chodby) a ani nechcem pomyslit jetli bychom se chystali sahnout MU Repy na strechu baraku. Fakt bacha jsou z toho jen problemy pak, ovsem, pokud to ale zjisti.
Jo jo tenhle barák je soukromej a jednání s vlastníkem dá se říct probíhá. Pak vím ještě o dvou panelácích nad náma, tam to má bytové družstvo a jednání rovněž probíhá....
Není to žádná legrace každej se kroutí jako paragraf nebo chce prachy. :(
Bydlim v makovskeho 1224 (22m od zastavky autobusu Blatiny) Je nekdo v nejbizsim okoli (Mam asi 60m UTPcka) a nekdo kdo UZ MA bezdrat? Vim o dvou lidech z Galandovy kdoz by chteli wlan.
Vsicni Repaci bychom se mohli sejit nekde venku a vsichni to prodiskutovat. Takhle po foru to neni ono. Misto a cas navrhnete (fajn by byla nejaka hospoda, venku uz je zima)
Piste mi na mail nebo na ICQ 116220533 On-line byvam pravidelne
Vazeni,
rozhodli jsme se se, ze udelame setkani v hospode/restauraci Pruhon (nikoliv vycep) u supermarketu Julius Meinl. Datum 7.11. od 19:00. Vsichni, kdo uvazujete o czfree nebo jen o sesitovani, jste vitani. m.kolinsky & xor