ctete forum HELLU !!!! mame tu velmi dobrou zpravu.. byl nameren ap arnarfjall sice malym signalem ale plechovka plechovka se to dalo ocekavat.. azzie rikal ze pokud se na obe strany daji 26 dBi Sita tak ze to bude o necem jinem !!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Prave ted planujem s LSD upevneni stozaru a vypujceni dela, abychom mohli zkusit poradne proverit finalni variantu od nas. Jak to vypada u vas?
Poprosil bych o par odpovedi:
- Navrhuju abyste si take vypujcili nekde nejake delo a v domluvenem case bychom po sobe zacali palit. Jak rychle jste schopni to zvladnout?
- Jak to mate s pristupem na AP kdyz je wanthalf pryc? Je mozne tam testovat? Je mozne tam postavit spoj driv nez se vrati?
- V jakem case, pokud by testy vypadaly dobre, byste byli schopni realizovat backbonespoj? Resp. rozhodnete se investovat potrebne prostredky?
- Myslite ze pri realizaci je potrebne se sejit?
Ahoj, uz jsem tady nabizel moznost vykonejsiho kropace, ale pokd mas PIII 800, tak bych mohl dodat nejkou tu ATX bednu se zdrojem a zatim mam k dispozici 20GB HDD, coz by mohlo treba do zacatku stacit. Takze pokud se preci jen pak rozhodnete pro uprade, tak to mam zatim porad u sebe.
tak mam doma sito, zatim bez ozarovace. Kdyz jsem ho pokusne nazaril plechovkou, tak jsem na AP mel hodnotu jakou jeste nikdo z nas predtim A to jsou u nas dva sitari... Netusim kdy se dostanu k tomu abych ozarovac dodelal, takze na pokusy by bylo lepsi sehnat nejake jine sito. Mel jsem pokec s wanhalfem a bude nejlepsi veskere aktivity odlozit na zacatek listopadu. Taky bych rad uz byl prolinkovanej ale v ramci dobrych vztahu zustaneme u toho, co jsme si na arnarfjallu dohodli. Zkusebni provoz, nez se wanthalf vrati. Jakou jste meli prijimanou uroven na te plechovce? Pokud pouzijeme sita, muzes k ni pricist ca 20dB.
Pokud by se pricetlo 2*20dBi = 40dBi melo by to stacit (pokud sem se prave dopustil matemaickeho omylu, omluvte me). Co a kdy se udela je tedy na vas, myslel sem ze bychom mohli testnout signal uz drive, ale tak tedy budem cekat do zacatku podzimu (pekelne dlouho). Trochu sem spechal kvuli vam, dokud se nepropojime, jste za natem. Tak reste a pokud byste cokoli pro nas meli, ozvete se.
To je bohužel pravda. Bez propojení ani ZPNet ani arnarfjall nemůže využít nového rozsahu, kdyžto kluci z hellu už jo, jen čekají na nás.
Pokud je to tak, že se bude ctít zkušební neměnný provoz (což je v pořádku, na to zúčastněné strány mají plné právo) pak doporučuji HELLu nečekat a přejít na nový rozsah včetně všeho co s tím je spojeného, azzie ? --->deleguj úkol na správce cloudu rychtationa.
THAT'S ALL
17.09.2003 v 02:34
naughty boy
17.09.2003 12:04
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Pokud mate nejaky harware, zakoumejte, jestli by se dal nejak zamontovat do ty uzasny prumyslovy bedny, co sehnal Medlis. Je to zamykatelne, ma to okynko, je cele uzasne, da se to (mozna?) primontovat ke zdi, ale nevim, jak se do toho da napasovat klasicka deska, zdroj, vetrani, apod. ... teda - jestli to Medlis jeste ma :-))
ad digletton: S kanalama je to trochu slozitejsi. Spis bych pozadal o drobnou kosmetickou upravu, jak jsem zadal na nekolika mistech...