Hledam pomoc s pripojenim ve SLUKNOVSKE 320/4 1. patro
uvitam jakekoliv informace a tipy zejmena na zrizeni pripojeni DODAVATELSKYM ZPUSOBEM Dekuji A.S.A.P.
mno potrebuji se pripojit ve sluknovske 320/4 1. patro nejsem zadny typ kutila a tviurce, jsem technikou nedotceny uzivatel internetu a ted jsem si dodavatelsky poridil (koupil) pripojeni na slansko.net a chci to same prave na dalsi adrese na proseku. Jinymi slovy : zjistit moznost, objednat, zaplatit a uzivat.... mysli, ze jsem svoje potreby popsal... diky za dalsi odpoved.... btw. poslal jsem se request na ICQ... M.
kliknutim na mapku se nikam nedostanu.... mam pockat? V zasade se mi jedna o to jestli to nekdo dela dodavatelsky... cokoliv si udelat rukama neni moje parketa... dik za peci
Já už nevim. Ono je super že se takovýto druh lidí chce připojovat, ale nenapadá mě jediná věc, kterou by síti prospěl. Ponechám to? ovšem na jeho případném propojovateli.
Co je tak těžkého na tom dělat rukama (aby sem se vyjádřil stejně)? Nejlepší bude někomu zaplatit, a? to udělá, já si koupím internet zalevno, budu na všechny strany nadávat že to nejede a přitom neprospěju lidem v CZF jedinou věcí.
Tohle je přeci jasný případ pro komerčního providera! Ideální zájemce.