Zdarec. Jsem z Ostravy - Poruby, bydlim naproti VSB (u slovanu). Mam zatim ADSL, ale chtel bych neco rychlejsiho a spolehlivejsiho. Kabel tu zati neni a za rychlejsi linku (od 512) se mi nechce platit tak premstene penize. Cetl jsem, ze by snad mohlo jit pres VSB, ale nic konkretniho jsem zatim neslysel. Nejsem nejakej odbounik na bezdrat. Chtel bych jen slusnou rychlos za slusne penize. Jestlize znate nekdo alternavu, ozvete se prosim.
Jsem z Ostravy-Třebovic a měl bych zájem o připojení do sítě CZFree a na Inet. Bydlim v dome pobliz ZŠ Pokorného (přez cestu) a benzinky Benzina. Jestli máte někdo v okolí AP, tak se ozvěte. Jsem v Mapě na czfree.vsb.cz
Minulý týden jsem vedl debatu o vzniku AP na čtvr?áku s Alfem a Easym. Alf bydlí kousek od tebe, zkus se domluvit s nimi. Mrkni do mapy a koukni, koho máš kolem sebe najdi si na czfree.vsb.cz kontakt a sejděte se. Jinak v mapě jsi vedený, jako klient v provozu. A taky je tam v provozu AP Peak, je sice utopený, ale možné je všechno, chce to proměřit.
Hehe, pokud vim, tak AP Peak moc v provozu neni !!!!
Pokud si to dobre pamatuju a jeste se nic nezmenilo, tak AP Peak je A14ka lezici za oknem a vysilajici integrovanou antetnkou - v tomto pripade se o AP moc mluvit neda. Pokud je to uz jinak tak se omlouvam.
Jinak Nemusi vysilat prece z jednoho mista. Muze mit nekolik APecek po cele Ostrave..
Zkousel jsem par lidi v okoli kontaktovat mailem (Shake, Vladko), ale zatim se mi nikdo neozval, tak nevim. Zkousel jsem odchytnout nejake APcka v okoli a nejaky mi smerem na Shakeho naskakoval. Musim si ale jeste sehnat nejakou lepsi sitovku, ted mam doma testovaci Actiontec s integr. antenou :-) Myslim ze mi Peak dokonce posilal fotku ze sveho AP, ale bohuzel neni prima viditelnost, stini nejaky barak, jde videt az kouset za me...
Tak to by nebylo spatny, musim ale jeste vyresit problem s tou moji sitovkou. Potreboval bych ne moc draze nejakou tak stredne vykonnou, ale hlavne s konektorem pro pripojeni externi anteny, a tak jeste udelat nejakou tu antenu (asi z plechovky) a zkusim ji hodit na strechu. S wi-fi sitema prave zacinam, takze nemam moc zkusenosti a ocenim kazdou radu, diky P.S.:neznate nejaky dobry (i levny) obchod s vecma okolo wifi?