Vcera sem se sesel s Honzou V. a zatim bude nas klient a az (jestli) se dohodnou kluci ze zahradniho mesta, vznikne u nej AP.
AP k Lounstarovi by se melo prave konfirugovat.
Pozdeji se Julian, LSD, profix a ja sesli u stavby na LSD - tahani siti po baraku (co se z velke casti podarilo) a rozdebatili jsme se o tematech ktere se maji projednavat v sobotu. Ukazalo se ze je NUTNE tyto pravidla stanovit PRESNE a RYCHLE a se souhlasem VSECH clenu.
Ahoj všichni, jak to dopadlo U břízy? Co jste vyřešili? Už se nemůžu dočkat, až budu platit
btw. přijde mi, že na street accessu pro inet mi nejdou některé porty, jmenovitě pro ftp, irc, ICQ taky hlásí nějaké zádrhele. Web ovšem funguje skvěle, je to prima páka na dětičky ("Dokud si neuklidíte...")
Tak jsme s Honzou V. promerili PDAckem na plechovku a prostrelili jsme strechu. Na to ze to je spoj plechovka-plechovka to bylo stale, ale velmi slabe. Zaznamy z netsubbleru budu mit zitra rano (bez grafu, jen maximalni nam hodnoty). MYslim ze pokud by se pak proti sobe dali dve 26dBi dela tak by to slo.
Co tu zase vymejslite :-))? Proc zrovna 26dB? Jeste tak 24 je normal, ale anteny na 26 jsem moc nevidel.
A jste si jisty, ze jste nechytili jen nejakej odraz? Propalovani strechy mi neprijde jako moc dobrej napad. Jestli vam neco stini, neda se dostat nejak vys nebo vic stranou?