Zdravim. Zda se mi to, ze to tady vymrelo, nebo se diskuze presunula jinam? Vzhledem k tomu, jak slibne se Neratovsky projekt (soude podle prispevku) rozvijel by bylo divne, kdyby to najednou utichlo. Muze me nekdo prosim uvest do situace? Rad bych se na projektu podilel, pokud tedy jeste nejaky existuje, a prispel s troskou svych znalosti a zkusenosti.
Mimochodem, to zobrazeni stavu a pozic AP/nodes je jakz-takz aktualni, nebo uz to je vsechno uplne jinak? Mam totiz tak skvelou pozici, ze ackoli jsem na namesti, ve vsech smerech kde jsou aktivni AP jsou stromy. Leda tak to tahnout sest pater dolu ze strechy... to uz bych radsi rovnou postavil apcko, pokud by to tu melo nejaky smysl.
AP jsou asi tak nějak aktuální je to tam mírně posunutý Na Náměstí jsem už jednal z BD a pokud by bylo víc lidí v jednom Vchodě nebo i bloku tak se dá anténa na střechu a TP rozvod.
Zdravim, chtel jsem se zeptat jaka je aktualni situace v Neratovicich a dalsich pripojenejch okolnich mistech, mate nekdo nekde nejakou URL kde se schazite a probirate moznosti? Predem dik
Dj.Gotfrua
Od Neranetu jsi odsměroval anteny , po té co jsi se pokoušel přemluvit nekteré členy i mne mimochodem !Neuspěšně ! na své Komeční aktivity a od začátku jsi nehrál čistě !!!!!!!! . Nepomlouvej ostatní protože ti Dworkin vynadal , a starej se o svou sít . Za to co máš (ohledně Linuxu) vděčíš Kamikovi a ostatním za dlouhé helpy po ICQ .