Nejakej kabel bych mel mit, cca 3m + konektory a myslim ze se stavenim tyce uz mame nejakou tu praxi , kdybys to
chtel zatim postavit u tebe. Tak se kdyztak ozvy.
btw.: Sdruzeni ? Zeby?
06.09.2003 v 19:18
=PJ= Azzie
08.09.2003 12:14
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Tak sem si krasne pokecal s Joshuou a behem par dni si nakoupi a zkusi pripojit. (Navic je to narozdil o vetsiny z nas studovany tele a radio inzenyr ).
2spasitel: to resme po PM, jestli to tedy neni jasne na prvni pohled.
Prave davam dohromady antenu "vrtak" MMDS, kuchnul jsem ty streva a pripojil kablik k zarici. Snad to pojede, nekdo tvrdi ze ne, nekdo ze zas, ze jo. Karta Z-COM WiFi uz je v kompu a scanuje, ale nic na ten proutek nechyta. Zitra rano bude prvni krok. To vystrcim antenu prvne z okna a nasmeruju na LSD.
Dali sme dobrej pokec s Azziem u me doma vcera a slibil jsem mu i nejaky statistiky z NIXu. Budou co nevidet.
Zdar, tak prvni krok je za mnou, vrtak kouka provizorne z okna, jenze nechytam LSD. Sice na nej vidim (lebka), ale nejspis je v ceste neco uvnitr 1. fresnelovy zony. Tipuju, ze vytahovka na jednom baraku na puli cesty. Asi me ceka lezt v budoucnu po strese.
Po delsi dobe jsem opet zde a vidim nove aktivity. Zatim dobra prace! Bydlim kousek od Hlavni, musim prekontrolovat situaci ze strechy, urcite bych mel zajem se take zapojit. Kartu mam, ale potreboval bych pujcit nejakou antenu tak na jeden den (panove prominou, ale ve svem veku uz nebudu neco bastlit abych pak zjistil ze to stejne nejde:-).
Pokud se sejdete nekde v okoli na pivku, dejte vedet, kdyztak bych se pripojil a prodiskutoval veci ne-virtualne (603 198 204).
...nodu Hutska; natočit anténu LSD více na Nový Spořilov je dost dobrý nápad . Azzie, co dále? Teď právě jedu na street access a asi bych rád trochu připlatil. Na webu Hell nejsou konkrétní údaje, takže mám zavolat nebo mailnout nebo dorazit na některý z příštích srazů?
Tahle informace by se zřejmě hodila víc lidem, proto píšu sem do fóra.
Zároveň opakuji nabídku: mám přenosnou měřicí soupravičku (plechovka a PDA), není problém otestovat signál u dalších zájemců.