to cartman:
schrnu to takhle, kecat umi kazdej, tak pro to neco udelej, neco vybuduj a nesed a necekej az neco spadne z nebe. A pokud si predstavujes ze apcko spadne zadarmo, hned, pripojnej spoj vyroste jen tak, anteny prinese cap a misto nafare nam da buh zadarmo, tak zijes asi jinde a honem si porid to adslko.
Nikdo ti nebrani se domluvit s darou, dat si pocitat do veze, koupit si anteny a pripojit se k nejakymu funkcnimu apcku. Rad ti klidne pomuzu.
to tulas:
fara je sice good napad, ale nikdo nam to neda zadarmo a taky nejsem vul abych to platil, delam to jenom pro myslenku czfree a tim padem si nemuzu dovolit nekomu neco platit mesicne nebo investovat horentni naklady na jeden pristupovej bod. Investice na jedno ap musi bejt max do 10-15kkc, jinak to nema cenu.
Jeste to zkusime prodiskutovat s panem Salkem.
To, co psal je pravda. Neni to az zas takova brnkacka.
Komercni firma si koupi vybaveni a zainvestuje lokalitu za 50 tis., dela na tom 5 lidi a za tyden je to hotove.
My to delame vetsinou v jednom, ve dvou lidech. Shanime a zkousime kvalitni, ale pritom ne moc drahe zarizeni. Taky mame sve zamestnani nebo studium, takze se tomu nemuzeme venovat cely den. Treba ten Rudolfov se dela uz pres 6 tydnu a porad neni hotovej.
Pisi tento prispevek, jen pro to, ze nema cenu, abychom se mezi sebou hadali. Prosim o trpelivost a vyzyvam dalsi vazne zajemce, aby se ohlasili do tohoto fora.
CAbas lidi.Tak sem to objevil, ze delate APcka na dobrej vode. Uz mi jedno jednu dobu jelo, ale ted pac nemam uz pristupovej bod te kvality co bych si predstavoval, tak uz to AP nejni.
Normalne mi to jelo na linuxu, WDS, jak to tady vsademozne pisou, a docela spokojenost. Bylo to v Mirovej(jak je reznik) ulici nahore. Jestli potrebujete pomoct s delanim APcek, sem vam k dispozici, ale napadla me lepsi vec. MOhli bysme se nekde sejit a prodiskutovat to normalne nekde pri pivku(nebo rumu). To je vse pak mnohem rychlejsi.
Ja osobne zatim nemuzu, protoze mam dost prace s NODem na Rudolfove a mam 5ti mesicniho kluka, ktery taky chce hodne casu. Takze se na Dobre Vode budu angazovat, az to dodelam u sebe. Muj vklad do Dobre Vode je pouze ten, ze jsem schopen se domluvit se spravcem kostela nebo fary, tudiz mam dobre misto. Spravce se chce domlouvat jen se mnou, protoze me zna. Jinak bydlim na Rudolfove, tudiz osobni zajem na Dobre Vode nemam.