mam pocitac v kancelarich arealu Zalesi a rad bych se tam pripojil do CZF. Na mape nod Unkn0wn-Pod Visnovkou, podle mapy cca 290m od AP Arnarfjall. Potencionalni antena by ale byla mozna jen z druhe strany k Arnarfjall ( mam vsesmerovku 8db ) - stacila by ? A hlavne bylo by to z vasi strany mozne me zapojit ?
Na doméně se přeci pracuje, není však možné ji delegovat dříve, než bude možné propagovat celý cloud ven do czf v bgp protokul a k tom opět je nutné vnitřní propojení.
To už víme o 3.9.2003.
Bohužel z počátečního nadšení, že se vidíme a tedy se nakonec propojíme, začíná to jít do ztracena. A co ten sasa - alli ?
Jo a o TLD zónu .czf se stará CZF-NIC a je to dobře, že někdo na sebe takto velký úkol převzal, je dokonce možné pokud člověk ví co má dělat, někoho z těch lidí vystřídat, ono totiž je to dost časově náročné asi.
Sektorovku pro smer ke klientum jsem ochoten a schopen vyrobit, kdyz mi na ni nekdo koupi material - na to cas nemam. Soucasny stav je neudrzitelny - spoj na ZP pada a na duhou kartu potrebujeme kvalitnejsi ant. nez plechovku. Navic obe byly delany v prachu a spine a skoro potme na pude na AP doslova na kolene, takze za presnost provedeni nerucim. Bylo by fajn mit anteny ready a zmerene (zajistim, bude - li to treba) nez se vrati wanhalf.
2 Pete - koukal jsem jakou vyfasoval digletton krasnou smerovku, nebyla by tam jeste jedna (jak bylo zmineno na schuzi) pro potreby AP? Jinak nas to vsechny spolecne bude stat ca 2,4 tis.
2 Azzie - moc nechapu jak je to vlastne s tou tvou viditelnosti na Arnarfjall. Pokud dobre rozumim te fotkce ve vasem threadu, tak je to z tveho node zabity. V tom pripade navrhuju proverit moznosti vaseho novyho clena o nemz jsi se zminoval.
2 Koblizek - az se vrhnete s ladou na to FTP(pripominam ze nejde i ten nas trafic ven na ftpka v internetu), zkus se zeptat, jestli nemuze na dalku udelat bandscan, abychom mohli vybrat vhodnejsi kanal pro nase AP.
2 Unkn0wn - muzeme o tom diskutovat, jestli by stacila, nebo ne ale dokud to nezkusis, nebudes mit nikdy jistotu. Jak jsi mozna z nasich diskuzi pochopil, chysta se vymena anten, takze potom muze byt spousta veci zase jinak. AP Arnarfjall byl puvodne navrzen pro pokryti protejsiho svahu za jizni spojkou, takze mirime pomerne uzce smerovou antenou tam. Nicmene si myslim ze na takovouhle vzdalenost nebude problem ani mimo vyzarovaci uhel anteny. Problem by ale mohl byt, pokud ti bude stinit masiv toho hotelu. No, zkus nas chytit a uvidis. Mame vertikalni polarizaci a vysilame ZATIM na 7mem kanale.
A nejen to. Taky je cas nez se vrati nas APmaster (wanthalf). Sice jakys takys pristup mame ale to je pro nouzove pripady a ne na takovouhle megaakci jako je vymena obou anten a pridani treti uplne nove Zatim budeme v klidu planovat a fotit.
08.09.2003 v 23:09
Stay d
08.09.2003 23:12
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()